Facebook Pixel Ο Νταβίντ Φουστέρ "παίζει μπάλα" με τα Samsung Galaxy S6 και S6 edge
Life
| 2015-05-26 12:50:00

Ο Νταβίντ Φουστέρ "παίζει μπάλα" με τα Samsung Galaxy S6 και S6 edge

Ο Νταβίντ Φουστέρ "παίζει μπάλα" με τα Samsung Galaxy S6 και S6 edge

Μια μοναδική έκπληξη για τους fans του παίκτη του Ολυμπιακού!

Αθήνα – 26 Μαΐου 2015 – Η Samsung Electronics Hellas ετοίμασε μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή έκπληξη για όλους τους επισκέπτες του καταστήματος της Vodafone στη Γλυφάδα.

Όσοι βρέθηκαν εκεί την Τρίτη, 19 Μαΐου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των Samsung Galaxy S6 και S6 edge, από το διάσημο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ντάβιντ Φουστέρ ως νέο μέλος της Ομάδας Internet Vodafone.

Ο αγαπημένος παίκτης του Ολυμπιακού, μεγάλος θαυμαστής των δύο συσκευών, καλωσόρισε τον κόσμο στο stand της Samsung και ενημέρωσε τους πελάτες για την κορυφαία τεχνολογία και το μοναδικό σχεδιασμό των δύο Smartphones.

Ασφαλώς, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του, ποζάροντας στις πιο ξεχωριστές selfies, με την υψηλής ανάλυσης κάμερα των Samsung Galaxy S6 και S6 edge.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου και ημιαγωγών.

Παράλληλα, ηγούμαστε στο χώρο του Internet of Things, μέσω, μεταξύ άλλων, των πρωτοβουλιών μας για Ψηφιακή Υγεία και Έξυπνα Σπίτια. Απασχολούμε 307.000 άτομα σε 84 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το επίσημο blog μας στο global.samsungtomorrow.com.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags