Facebook Pixel Σάββας Καλεντερίδης: Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες διακινούν ναρκωτικά!
Life
| 2021-06-05 18:50:00

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες διακινούν ναρκωτικά! Αποκάλυψη για φορτία κοκαΐνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες διακινούν ναρκωτικά! Αποκάλυψη για φορτία κοκαΐνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστικές υπηρεσίες ο συνδετικός κρίκος μεταξύ κράτους και μαφίας στην Τουρκία.

Σάββας Καλεντερίδης: Βιβλίο – Αποκάλυψη για τις μυστικές υπηρεσίες στην Τουρκία. Τρίπολο: Κράτους – Πολιτικού Συστήματος - Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης και επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή @Αντιθέσεις στην ΚΡΗΤΗ TV στις 27 Μαΐου 2021, σε μια συζήτηση με τον για τις παράλληλες διαδρομές και τις Υβριδικού τύπου Επιχειρήσεις και το ρόλο που παίζουν στη διαμόρφωση της στρατηγικής στη Σύγχρονη Τουρκία.

Πόσο αυτές οι παράλληλες διαδρομές επηρεάζουν και σε ποια κατεύθυνση της Ελληνοτουρκικές σχέσεις και πως το δόγμα της τουρκικής ΜΙΤ στον 21ο αιώνα δημιουργεί στρατηγική υπόβαση, για τον ρόλο «παίκτη- ισχύος» που επιχειρεί να αυτοαναγορευθεί η Τουρκία, με ασκήσεις ισορροπίας μεταξύ του δίπολου Ευρασιατικών Δυνάμεων - Δυτικού Κόσμου .

Στην εκπομπή, συμμετέχει ο Διευθυντής Ερευνών CP Consulting- Εμπειρογνώμονας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Γιώργος Πικραμμένος και παρουσιάζεται το βιβλίο αποκάλυψη που έχει συγγράψει σε συνεργασία με τον Σάββα Καλεντερίδη με τίτλο: «ΜΙΤ- Η Φωλιά του Τουρκικού Παρακράτους , Τρομοκρατία , Ναρκωτικά , Γκρίζοι Λύκοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags