Όπως έχουμε γράψει από καιρό, η διοίκηση Βρύζα με την πολιτική του σφιχτού μπάτζετ, δεν μπορεί να υποστηρίξει τόσο ακριβό συμβόλαιο για προπονητή, καθώς η αμοιβή του Μπόλονι και του βοηθού του, ξεπερνά τα 600 χιλιάρικα το χρόνο.

Αυτό, σε συνδυασμό με την πολιτικοοικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, δείχνει το δρόμο προς το διαζύγιο, το οποίο στον ΠΑΟΚ ελπίζουν πως θα είναι συναινετικό, με τον Μπόλονι να μην απαιτεί αποζημίωση ή κάποιο ποσό από το 2ο χρόνο του συμβολαίου του (αν και όπως άφησε να εννοηθεί ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, μάλλον θα "πατήσει" πάνω σε αυτό το συμβόλαιο). Γιατί ούτε κι ο ίδιος ψήνεται να δουλέψει σε μια ομάδα με ακόμα χαμηλότερο μπάτζετ, η οποία ήδη υποχρεώθηκε στα μισά της σεζόν που διανύουμε να αποχωριστεί δύο βασικά της στελέχη, όπως ο Βιεϊρίνια και ο Κοντρέρας.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Βρύζας, ο Κωνσταντινίδης και οι συνεργάτες τους, εξετάζουν το τελευταίο διάστημα εναλλακτικές λύσεις. Κυρίως από την εγχώρια αγορά, αλλά με διαφορετικές αφετηρίες.

Ασφαλώς στη λίστα βρίσκεται πάντα ο Γιώργος Δώνης, προπονητής δοκιμασμένος και επιτυχημένος σε ομάδες όπως η Λάρισα και ο Ατρόμητος, αλλά με την αποτυχία στην ΑΕΚ να ...βαραίνει την περίπτωσή του. Πάντως, το γεγονός πως είναι νέος και με προοπτική, του δίνει πόντους.

Υπό εξέταση φυσικά είναι και η περίπτωση του Άγγελου Αναστασιάδη. ΠΑΟκάρας, έμπειρος, δουλευταράς και ίσως κορυφαίος εντός συνόρων κόουτς που πέτυχε πρόσφατα ένα μεγάλο θαύμα με τη σωτηρία του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και δύσκολος χαρακτήρας, απαιτητικός, με εμμονές που κατά καιρούς είχαν δημιουργήσει τριβές και εντός των τειχών της Τούμπας.

Τέλος, ο σκύλος λέει πως εξετάζεται και μια τρίτη περίπτωση, την οποία γουστάρουν πολύ ο Βρύζας και ο Σβούρας, αλλά έχει και τον περισσότερο φόβο για αντιδράσεις, καθώς δεν πρόκειται για προπονητή με εμπειρίες.

Ο λόγος για τον παλιό παίκτης της ομάδας και συμπαίκτη των Βρύζα - Κωνσταντινίδη, Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος τελειώνει τη θητεία του στην Εθνική Ελπίδων και αναμένεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι σε ποιο πόστο; Τεχνικός διευθυντής ή κάτι άλλο, πιο μεγάλο;

Ο χρόνος θα δείξει, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις...