Facebook Pixel Άρεσε ο Πλατανιάς
Life
| 2012-08-12 21:55:00

Άρεσε ο Πλατανιάς

Άρεσε ο Πλατανιάς

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Παγκρήτιο, ο Πλατανιάς Χανίων επικράτησε του γηπεδούχου Εργοτέλη με 2-0. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Αγκιλέρα (44΄) και Τζάννης (65΄).

Ο Σίνισα Γκόγκιτς παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-3-3. Τέρμα ο Καβουσάκης,δεξιά ο Τζανακάκης,αριστερά ο Κούτρης, με το αμυντικό δίδυμο της άμυνας να αποτελούν οι Γιοβάνοβιτς-Σαρρής. Στην μεσαία γραμμή ;ήταν οι Μπουχαλάκης,Κοζορώνης,Ρομάνο και στην επίθεση αριστερά ο Χαντί, δεξιά ο Ρέντζας και στην κορυφή ο Κατσικοκέρης.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, παρέταξε τον Πλατανιά με διάταξη 4-2-3-1. Γκολκίπερ ο Λαζαρίδης,δεξιά ο Αργυρόπουλος,αριστερά Κανακούδης, στο κέντρο της άμυνας Ντόε,Ποτουρίδης. Στην μεσαία γραμμή Καλαϊτζιτς,Αγκιλέρα, οι αμυντικοί μέσοι και σε ελεύθερο ρόλο ο Μιρτσέτα. Στην επίθεση δεξιά ο Ουκάρ,αριστερά Μαραγκουδάκης και στην κορυφή ο Αναστασάκος.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή στο παιχνίδι έγινε με την συμπλήρωση 2 λεπτών αγώνα όταν το σουτ του Μαραγκουδάκη πέρασε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι έχοντας μια μικρή υπεροχή και με τον Ουκάρ να είναι σε καλή μέρα απείλησαν στο 20΄ όταν μετά από σέντρα του Γάλλου, ο Καβουσάκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και απομάκρυνε.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Εργοτέλη ήρθε στο 27΄. Μετά από τακουνάκι του Ρομάνο, ο Ρέντζας έβγαλε την σέντρα, ο Λαζαρίδης “βούτηξε” μπροστά στα πόδια του Κατσικοκέρη και έσωσε την ομάδα του.

Στο 44΄ ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ. Μετά από δυνατό σουτ του Αγκιλέρα έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια κατάληξε στα δίχτυα της εστίας του Καβουσάκη.

Ο Εργοτέλης θα μπορούσε να είχε φέρει το παιχνίδι στα ίσια με την έναρξη της επανάληψης. Στο 47΄μετά από σουτ του Μπουχαλάκη, ο Κηπουρός απέκρουσε και στην συνέχεια η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια με την επόμενη ευκαιρία στο παιχνίδι να μετουσιώνεται σε γκολ και να είναι για τον Πλατανιά. Στο 65΄ ο Τζανής μετά από βαθιά μπαλιά βγήκε σε θέση τετ-α-τετ και δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Ο Εργοτέλης προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ στην συνέχεια χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Στο 83΄ μετά από σέντρα του Κούτρη ο Ευαγγέλου έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Κούρτι έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Δωματά, ο τελευταίος πλάσαρε τον Κηπουρό, ο οποίος με τα πόδια εδιωξε και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Εργοτέλης: Kαβουσάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς (70′ Κανδηλάκης), Τζανακάκης, Ρομάνο, Χαντί, Μπουχαλάκης(70′ Κούρτι), Κατσικοκέρης (70′ Ευαγγέλου), Ρέντζας(46′ Μπουρσέλης), Κοζορώνης(70′ Δωματάς), Κούρτης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαζαρίδης (46’ Κηπουρός), Αργυρόπουλος (60’ Παληγιώργος), Ντόε (60’ Τζανής), Ποτουρίδης (60’ Δημήτρης), Κανακούδης (60’ Κουρτεσιώτης), Κάλαϊτζιτς (60’ Δέντζας), Ακιλλέρα (46’ Γκονζάλες), Μιρτσέτα, Ουκάρ (74’ Γιακουμάκης) Μαραγκουδάκης (46’ Μαρτσάκης), Αναστασάκος.

Πηγή: athleticradio.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags