To κλίμα ήταν αρνητικό και τελικά αποφασίστηκε να δοθεί νέα παράταση και να υπάρξει συνάντηση με όλους τους φορείς του ποδόσφαιρου και την πολιτεία, την Τρίτη 4/9 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Μετά το πέρας της Γ.Σ οι Σφακιανάκης, Καλογιάννης, Παπαδόπουλος, Σαλευρής και Πάτσης έφτιαξαν μια επιτροπή η οποία θα βρεθεί στην συνάντηση, ενω η τελική απόφαση θα παρθεί σαν απόφαση του ποδόσφαιρου γενικότερα.

Στην ΓΣ παρευρέθηκαν παράγοντες του Ηρακλή του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλα, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ ήθελαν να παρθεί σήμερα μια οριστική απόφαση.

Aναλυτικά: 

Το Δ.Σ. της Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε όπως:
Το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, λόγω και των παράπλευρων προβλημάτων που δημιουργούνται, πρέπει να απασχολήσει όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου, οι οποίοι άμεσα απαιτείται από κοινού να λάβουν απόφαση.
Για το λόγο αυτό προτείνεται κοινή συνάντηση ΕΠΟ, SUPER LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έως την Τρίτη 4/9/2012, προκειμένου να αντιμετωπισθούν νομικά, θεσμικά και οικονομικά θέματα που δημιουργούνται από την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Η πρόταση αυτή θα υποβληθεί αρμοδίως στην Πολιτεία.

Πηγή: Soccerplus.gr