Το Σαββατοκύριακο είδε τους αγώνες της Κ17 και της Κ20, προσπάθησε να μάθει πως λειτουργεί το σύστημα με τις μικρότερες ομάδες, την Κυριακή παρακολούθησε και το παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Τούμπα. Η άποψή του για την ομάδα, βέβαια, δεν θα στηριχτεί μόνο σ΄ αυτό το παιχνίδι, καθώς στη διάθεσή του είναι και όλα τα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ σε DVD.

Χθες είχε την πρώτη συνάντηση με τον Γιώργο Γεωργιάδη και συζήτησαν θέματα, που έχουν να κάνουν με την φιλοσοφία της ομάδας και το χτίσιμό της (με ότι αυτό περικλείει) και σήμερα το πρωί πήγε στη Νέα Μεσημβρία για να παρακολουθήσει την προπόνηση και το πώς δουλεύει η ομάδα, καθώς η προπόνηση που είχε δει την Πέμπτη στην Τούμπα, ήταν περισσότερο ένα χαλάρωμα και δεν προσφέρονταν για πολλά συμπεράσματα.

Στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ πήγε σήμερα αποκλειστικά για την προπόνηση, καθώς τους χώρους τους είχε επιθεωρήσει το πρωί της Παρασκευής, όταν βρέθηκε εκεί γι΄ αυτό τον λόγο.

O 42χρονος Ρώσος αποφεύγει να κάνει το παραμικρό σχόλιο και στα τέλη της εβδομάδας, που θα επιστρέψει στη Μόσχα, θα έχει το καθοριστικό ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη, για να του παρουσιάσει μια έκθεση για το τι υπάρχει και τι (και πως) πρέπει να γίνει.

Πηγή: paok24.com