Facebook Pixel Σκεφτόταν να επιστρέψει μόνιμα στην Αργεντινή!
Life
| 2012-11-16 18:12:00

Σκεφτόταν να επιστρέψει μόνιμα στην Αργεντινή!

Σκεφτόταν να επιστρέψει μόνιμα στην Αργεντινή!

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή: πριν από μερικούς μήνες στο μυαλό του Ρότσα υπήρχε η σκέψη μόνιμης εγκατάστασης στην πατρίδα του και τώρα είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό!

Ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 33 χρόνια, από το 1979 που ήρθε στην Ελλάδα σαν Χουάν Ραμόν Μπουμπλής και, έκτοτε, έβγαλε ρίζες. Υπηρετώντας τον Παναθηναϊκό από το μετερίζι του ποδοσφαιριστή, του προπονητή, του σκάουτερ.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, είχε αρχίσει να νοσταλγεί την πατρίδα του. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η μητέρα του πια είναι μεγάλη σε ηλικία και τον χρειάζεται κοντά της. Ο ίδιος, άλλωστε, σε συνέντευξη που είχε δώσει λίγο καιρό πριν στην εφημερίδα "Live Sport", είχε σχολιάσει το θέμα. Διαβάστε τι είχε πει για το ενδεχόμενο να επέστρεφε μόνιμα στην Αργεντινή:

«Τα πράγματα είναι δύσκολα στην Ελλάδα. Η ανεργία, για παράδειγμα, είναι στο 22%. Τα χειρότερα έρχονται και στο ποδόσφαιρο. Αν υποθέσουμε πως μπορεί να φύγω για την Αργεντινή, από την άλλη, θα πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν. Λείπω 30 χρόνια από εκεί. Παλιότερα πήγαινα διακοπές και σε δέκα ημέρες ήθελα να επιστρέψω. Τώρα δεν συμβαίνει το ίδιο. Είναι και η μητέρα μου μεγάλη. Ξέρεις, όσον αφορά τις οικογένειες, μας καθοδηγεί μία ανώτερη δύναμη. Μπορεί το αύριό μου να είναι στην Κίνα, ποιος ξέρει; Αλλά εγώ θέλω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό».

Αυτή η ανώτερη δύναμη, που είπε τότε ο Χουάν, τον κράτησε στην Ελλάδα και σήμερα βρέθηκε ξανά στη θέση του προπονητή στον Παναθηναϊκό. Μπορούσε, άραγε, να σκεφτεί καλύτερη εξέλιξη για την καριέρα του στο "τριφύλλι";

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags