Facebook Pixel «Θα φύγουμε όλοι μαζί»
Life
| 2011-04-05 22:03:00

«Θα φύγουμε όλοι μαζί»

«Θα φύγουμε όλοι μαζί»

Ο Γιάννης Αρβανίτης μπορεί να ανέστειλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας Χάντμπολ της ΑΕΚ, τόνισε όμως ότι σε νέα επεισόδια δεν θα φύγει μόνο αυτός, αλλά ολόκληρή η ομάδα!.

Ο Γιάννης Αρβανίτης χθες πήρε την απόφασή του να αναστείλει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ . Ο Ενωσίτης τεχνικός ο οποίος δεν θέλει να ξαναζήσει τις ίδιες στιγμές με αυτές μετά το τέλος του αγώνα με την Παρτιζαν τονίζει με δηλώσεις του στο aek365.gr πως σε ανάλογη περίπτωση θα αποχωρήσουν από την ομάδα παίκτες και τεχνικό τιμ ώστε να μην κινδυνέψει ξανά κανείς εξαιτίας κάποιων «αναγκέφαλων».

«Πήρα την απόφαση να αναστείλω την παραίτησή μου ελπίζοντας πως δεν θα συμβεί ποτέ ξανά κάτι ανάλογο με αυτά τα επεισόδια της Φιλαδέλφειας, αλλιώς θα φύγω οριστικά. Επέστρεψε γιατί έχω τρομερό δέσιμο με τους παίκτες μου, το τεχνικό τιμ και τους υγιείς φιλάθλους που δεν ήθελαν να δεχτούν αυτή την απόφαση. Το ίδιο και οι κοντινοί μου άνθρωποι αλλά πάνω από όλα για την διοίκηση που τα τελευταία χρόνια προσπαθούν και κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρουν να είναι η Ερασιτεχνική σε πολύ καλή κατάσταση.

Δεν θέλω να ξαναζήσουμε στιγμές που είδα να μπαίνουν μπροστά οι παίκτες μας για να μην συμβεί κάτι άσχημο σε αντίπαλη ομάδα. Άλλωστε σκέφτομαι πως αν έγινε κάτι τέτοιο τώρα με τον ΠΑΟΚ που θα έχει κόσμο στα πλέι οφ τι θα γίνει;».

Ενώ ο Ενωσίτης τεχνικός συνέχισε λέγοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο χαλάνε λίγοι άνθρωποι τις προσπάθειες και τον κόπο της ομάδας μετά και την εξαντλητική τιμωρία για τα επεισόδια της Λαμίας. « Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνεται. Κι όταν δεν καταλαβαίνω νιώθω σα να έχω χάσει τον έλεγχο. Δεν μπορώ να δεχτώ για κανένα λόγο αυτά που γίνονται. Ακόμα και η εικόνα της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια είναι αρκετά καλή στα παιχνίδια και τα παιδιά προσπαθούν αρκετά. Το σίγουρο είναι ότι την επόμενη φορά που θα ζήσουμε κάτι ανάλογο θα φύγουμε όλοι μαζί».

Ενώ για το τέλος ήθελε να αφήσει ένα θετικό μήνυμα. «Θέλω να είμαι αισιόδοξος πάντως πως δεν θα χρειαστεί να συζητήσουμε ποτέ ξανά για τέτοιες καταστάσεις και στο τέλος θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ώστε έτσι να δικαιωθεί η απόφασή μου».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags