Facebook Pixel Η χυλόπιτα του Κυριακίδη στη Λάρισα
Life
| 2011-01-03 19:27:00

Η χυλόπιτα του Κυριακίδη στη Λάρισα

Η χυλόπιτα του Κυριακίδη στη Λάρισα

Τον Εργοτέλη προτίμησε ο Ηλίας Κυριακίδης από την ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον κάμπο. Όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην κρητική ομάδα υπάρχει οργάνωση και φιλοδοξίες. Στους "βυσσινί" υπάρχουν αυτά τα στοιχεία;

Ο Έλληνας μέσος ο οποίος πέρασε αρκετό χρόνο στο εξωτερικό παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον Σπορ Fm Κρήτης, όπου αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Λάρισας, το οποίο απέρριψε.

«Η Λάρισα μου έκανε μια τιμητική πρόταση για δύο χρόνια. Εγώ είχα όμως είχα κάποιες δεσμεύσεις από ομάδα του εξωτερικού και στη Λάρισα ήθελαν μια γρήγορη απάντηση» ήταν η αρχική τοποθέτηση της νέας μεταγραφής του Εργοτέλη και συνέχισε εξηγώντας τους λόγους αυτής της άρνησης:

«Η πρόταση της Λάρισας οικονομικά ήταν η ίδια με αυτή του Εργοτέλη, όταν όμως με πλησίασε ο Εργοτέλης μίλησε μαζί μου και ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής και φυσικά ο πρόεδρος. Είδα ότι στην ομάδα αυτή υπάρχει οργάνωση και το ότι με ήθελαν όλοι ήταν κάτι το σημαντικό για εμένα, ο καλύτερος συνδυασμός. Γνωρίζω ότι στην ομάδα τώρα υπάρχουν στον χώρο του κέντρου όπου παίζω δύο εξαιρετικοί παίκτες, αλλά δεν ήρθα για 6 μήνες και να φύγω. Ήρθα για να έχω μια πορεία σε βάθος χρόνου και να βοηθήσω την ομάδα».

Τα λόγια όμως του Κυριακίδη που έχουν το περισσότερο ενδιαφέρον ήταν όταν μίλησε για τους στόχους του: «Εμένα οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν με αυτές του Εργοτελη. Παίζοντας μαζί πιστεύω ότι θα μπορώ να πλησιάσω και το όνειρό μου που είναι η Εθνική ομάδα. Το καλύτερο θα ήταν στα επόμενα 2-3 χρόνια να γίνει ο Εργοτέλης μια από τις πιο ελκυστικές ομάδες να έρχονται ακόμα καλύτεροι παίκτες και μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε σε αυτό».

Οπότε από τα λεγόμενα του Κυριακίδη βγαίνει το συμπέρασμα, ότι στη Λάρισα δεν υπάρχει η ίδια οργάνωση και οι φιλοδοξίες του δεν πρόκειται να υλοποιηθούν στον κάμπο. Εξάλλου αν πέσει η ΑΕΛ στη Football League, άντε να τον δει ο Σάντος να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags