Facebook Pixel To… μήνυμα Πατέρα σε Μπέο, οι μπράβοι και η «βοήθεια»
Life
| 2011-06-27 21:01:00

To… μήνυμα Πατέρα σε Μπέο, οι μπράβοι και η «βοήθεια»

To… μήνυμα Πατέρα σε Μπέο, οι μπράβοι και η «βοήθεια»

Διάλογο με τον Θανάση Κανελλόπουλο έχει ο Αχιλλέας Μπέος στον οποίο αναφέρεται στο μήνυμα που του έστειλε ο Νίκος Πατέρας:
 

Αναλυτικά ο διάλογος μεταξύ Μπέου (Α) και Κανελλόπουλου (Β):

Α: Μου έστειλε μήνυμα ο Πατέρας.

Β: Τι μήνυμα στο κινητό;

Α: Με τον Κακέτση.

Β: Με τον Κακέτση, μάλιστα ναι.

Α: Ότι δεν έχει δώσει αυτός καμία κασέτα να ψαχτώ αλλού, κι ότι έχω πρόβλημα μαζί του. Και του πα του Κακέτση, πες του ότι αυτός κυκλοφοράει με μπράβους. Ό,τι πρόβλημα έχω εγώ μαζί του έκει κι αυτός μαζί μου.

Β: Τι σου είπε το δεύτερο, να…?

Α: Ότι πές του ότι έχει πρόβλημα μαζί μου ότι θα έχει πρόβλημα, και του είπα εγώ του Κακέτση να του πει ότι, ό,τι πρόβλημα θα έχω εγώ μαζί του θα έχει κι αυτός μαζί μου.

Β: Σου είπε ότι έχεις πρόβλημα εσύ μαζί του.

Α: Οτι θα έχω πρόβλημα ρε παιδί μου, είναι έμμεσα απειλή ότι να προσέχω.

Β: Το κατάλαβα, ναι.

Α: Να προσέχω, κατάλαβες; Και του’πα πες του το ίδιο. Ισχύει, αλλά εγώ πες του είμαι άντρας, ό,τι και να γίνει αυτά που ξέρω και έχω κάνει μαζί του τα κρατάω για πάρτη μου… (ακατάληπτο) για αλητείες μιλάμε για διαιτητές για αυτά, ότι εγώ του χρωστάω σ’ αυτόν που ανέβηκα Α’ Εθνική, ότι έπαιρνα στη Β’ Εθνική. Και παίρνω 5.000.000 τώρα, μιλάμε (ακατάληπτο) πράγματα, και του είπα πες του ότι αν με βοήθησε μια φορά να φέρει τον άνθρωπο μπροστά. Εγώ εκμεταλλεύτηκα το όνομά του (ακατάληπτο) τίποτε άλλο δεν έκανε για μένα, αντίθετα εγώ του’ κανα πολλά πράγματα τα οποία τα κρατάω για μένα.

Β: Μάλιστα. Τι να σου πω, έχει αποθρασυνθεί τελείως.

Α: Έχει χάσει τον έλεγχο

Β: Ακριβώς, και δεν ξέρει τι κάνει τώρα.

Α: Και του λέω ρε Στηβ, μου λέει μου ορκίστηκε… ρε συ Στηβ του λέω δεν έχει τι να κάνει? Βγαίνει στο μπαλκόνι και μετράει τα αυτοκίνητα που περνάνε. Έχει τρελαθεί ο άνθρωπος. Μου λέει τον πρόδωσες. Εγώ του λέω? Αυτός προσπάθησε να με μειώσει μέσα σ’ ένα ΔΣ με ένα προσωπικό μου πρόβλημα. Και τον έχει πειράξει αυτό.

Β: 18:30 η ώρα στο γραφείο θα είναι… γιατί μετά έχω να πάω σε μια δουλειά. Μην αργήσεις.

Α: Εντάξει 18:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags