Είναι που είναι χάλια τον τελευταίο καιρό η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ελληνική πολιτική σκηνή, ξαφνικά τα δυο αυτά μαζί βρίσκονται ...αγκαλιά σε μια πολύ περίεργη υπόθεση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "vimaonline.gr", παράγοντας του ποδοσφαίρου απειλεί υπουργούς με ροζ αποκαλύψεις!
Οι πληροφορίες λένε πως ο συγκεκριμένος παράγοντας, ο οποίος είναι βαρύ όνομα στο χώρο του ποδοσφαίρου, έχει στα χέρια του οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει ότι πρόσφατα ανασχηματισμένος υπουργός τρέφει τρυφερά συναισθήματα για συνάδελφό του!
Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη πληροφορία, στις δύο πιάτσες, αυτή του πολιτικού και εκείνη του αθλητικού ρεπορτάζ, έχουν αρχίσει να ψάχνονται. Το ίδιο συμβαίνει και μεταξύ βουλευτών και παραγόντων.
Για την ώρα, πάντως, τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο ο νους των περισσότερων πάει στο ...κακό και στο χειρότερο. Φαντάζεστε να έχει τα στοιχεία στα χέρια του κάποιος εκ των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και να ζητήσει "βοήθεια" από τον ερωτιάρη υπουργό με ανταλλαγή το -υποτιθέμενο- DVD ή κάποιες τηλεφωνικές συνομιλίες;
Με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας τελευταία, τίποτα δεν είναι απίθανο...
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο