Απο την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον δυο άτομα και τραυματίστηκαν δεκάδες πολίτες.

Όπως μεταδίδει το Reuters έγινε ήδη μία σύλληψη υπόπτου στην κατασκήνωση των νέων όπου έπεσαν νωρίτερα πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν εκεί τουλάχιστον πέντε άτομα.

Σύμφωνα με τη νορβηγική τηλεόραση, «πολλοί είναι οι νεκροί στην κατασκήνωση νέων».
Τουλάχιστον δύο θάνατοι έχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί από την τεράστια έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα στη συνοικία που αποτελεί την έδρα της κυβέρνησης και οφειλόταν σε βόμβα, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό δίκτυο NRK και την αστυνομία της χώρας.

Από την έκρηξη έσπασαν τα περισσότερα παράθυρα στο 17όροφο κτήριο όπου στεγάζεται το γραφείο του Στόλτενμπεργκ καθώς και σε κοντινά υπουργεία, περιλαμβανομένου του υπουργείο Πετρελαίου, όπου έχει εκδηλωθεί φωτιά.

Ο ανταποκριτής Ουόλτερ Γκιμπς είπε ότι μέτρησε τουλάχιστον οκτώ τραυματίες.

Η αιτία της έκρηξης παραμένει άγνωστη, αλλά έξω από ένα από τα κτήρια βρισκόταν απανθρακωμένο το κουφάρι ενός αυτοκινήτου.

Η αστυνομία και η πυροσβεστική απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για την αιτία της. Ανάμεσα στα θύματα της φονικής έκρηξης δεν υπάρχουν Έλληνες.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα και δείτε τα βίντεο και τις σοκαριστικές φωτογραφίες στο newstoday.gr