Οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε έχουν... πεισμώσει για τα καλά μετά το κακό πρόσωπο που έδειξαν στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλουν να αποδείξουν στον κόσμο τους πως μπορούν να αποδώσουν πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Μέλμπεργκ τέθηκε... off από το φιλικό. Ο Σουηδός λόγω μιας ενόχλησης στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού ακολούθησε, για προληπτικούς λόγους, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Από την άλλη οι Τοροσίδης, Τζιμπούρ συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Η αποστολή

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγιερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ριέρα, Πάντελιτς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Φετφατζίδης, Κάταϊ, Βαλεριάνος, Τοροσίδης, Τζιμπούρ και Μέλμπεργκ θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν στις 09 το πρωί της Τετάρτης.

Πηγή: gazzetta.gr