Facebook Pixel Ο Μαλεζάνι για Τζόρβα
Life
| 2011-08-27 23:01:00

Ο Μαλεζάνι για Τζόρβα

Ο Μαλεζάνι για Τζόρβα

Ο προπονητής της Τζένοα, Αλμπέρτο Μαλεζάνι μίλησε στην ιστοσελίδα mediagol.it για τη μεταγραφή του Τζόρβα στο Παλέρμο, λέγοντας πως είναι σίγουρος ότι ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μπορεί να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως το Καμπιονάτο.

«Έχουν περάσει μερικά χρόνια, όμως θυμάμαι ακόμα ότι αυτό το παιδί είχε μεγάλη αποφασιστικότητα. Είναι ένας παίκτης που δεν τα παρατάει και είναι πάντα έτοιμος να δουλέψει. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ένας τερματοφύλακας που μπορεί να γίνει απαραίτητος σε ένα σημαντικό πρωτάθλημα και με το πρεστίζ που έχει το ιταλικό», είπε αρχικά ο Μαλεζάνι.

Στη συνέχεια ο 57χρονος τεχνικός, που για έναν χρόνο ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Κάποιος, επειδή έρχεται από την Ελλάδα, ίσως να θεωρεί πως είναι ένα στοίχημα, αλλά μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν είναι, καθώς για αρκετά χρόνια είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, το οποίο σημαίνει ότι είναι καλός λόγω της εμπειρίας του Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεπώς ο Τζόρβας δεν είναι στοίχημα.

Δεν έπαιξε όταν ήμουν και εγώ στην ομάδα, καθώς τότε ήταν πολύ νέος. Ήταν στον πάγκο, με τα χρόνια όμως αντικατέστησε τον πρώτο τερματοφύλακα. Τώρα που πήγε στο Παλέρμο, δράττομαι της ευκαιρίας για να του ευχηθώ καλή τύχη. Θα ήταν ωραίο να συναντηθούμε στο πρωτάθλημα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags