ΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

«Αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει στην Ουγγαρία και να του δώσει την ευκαιρία να μεταγραφεί στο Καμπιονάτο είναι η ταχύτητα του. Είναι το μεγαλύτερο του ''όπλο'', εκεί που πρέπει να ποντάρει όποιος προπονητής την έχει στην διάθεση του. Στο ελληνικό πρωτάθλημα που δεν φημίζεται για την ταχύτητα του, νομίζω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά με την φανέλα μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός».

ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ

«Είναι ικανός στο ένας εναντίον ενός και ψάχνει μέσα στο παιχνίδι αυτή την ευκαιρία. Να περάσει τον αντίπαλο αμυντικό και να τελειώσει την φάση. Αρκεί να βρει χώρο μπροστά του. Δεν διστάζει, όμως, να δοκιμάσει τα πόδια του από μακρινή απόσταση, έχοντας καλές επιδόσεις».

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ

«Αυτό που τον κάνει ευέλικτο για τα σχέδια κάθε προπονητή είναι η δυνατότητα να παίξει τόσο στην κορυφή της επίθεσης ως μοναδικός επιθετικός όσο και ως δεύτερος επιθετικός. Παράλληλα, και στα άκρα μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.

Βέβαια, δεν είναι τόσο δυνατός, αλλά μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που δεν κοιτάς από εκείνον να πάρεις τη δύναμη αλλά τελείως διαφορετικά στοιχεία μέσα στο παιχνίδι».

Πηγή: leoforos.gr