Facebook Pixel Φετφατζίδης ή... Ριερομέσι;
Life
| 2011-09-21 22:11:00

Φετφατζίδης ή... Ριερομέσι;

Φετφατζίδης ή... Ριερομέσι;

Τελικά αυτός ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι πραγματικά σπουδαίο ταλέντο. Για να το λένε και να το γράφουν όλοι, μάλλον έτσι θα είναι.

Εμείς, που είμαστε λίγο δύσπιστοι και προτιμάμε να βλέπουμε τους παίκτες να "κεντάνε" στους αγώνες και όχι στις προπονήσεις και στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ακόμα περιμένουμε να δούμε το Γιαννάκη να παίξει δυο τρία παιχνίδια της προκοπής σερί.

Τώρα γράφεται ότι θα είναι ο αντί-Ριέρα λέει στον Ολυμπιακό. Μα καλά, ο Γιαννάκης δεν είναι ο "Μέσι" των ερυθρολεύκων; Τώρα θα είναι και αντί-Ριέρα; Ρε, αφήστε το παιδάκι να παίξει λίγη μπάλα και μετά του φουσκώνετε τα μυαλά. Εσείς του τα φουσκώσατε πριν καλά καλά κλωτσήσει το τόπι και στο τέλος να δείτε που θα "καεί" και μεγάλο μερίδιο σε αυτό θα έχει ο Τύπος και όλοι οι παρατρεχάμενοι.

Θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να σταθεί σε επίπεδο Ολυμπιακού και Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν ήταν το παιδί των ακαδημιών και Έλληνας, θα είχε δοθεί δανεικός από πέρυσι. Δηλαδή, μεγαλύτερη είναι η προσφορά του από αυτή του Ζαϊρί για παράδειγμα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags