Facebook Pixel Εδώ λεφτά, εκεί λεφτά, πού είναι τα λεφτά;
Life
| 2011-09-27 20:08:00

Εδώ λεφτά, εκεί λεφτά, πού είναι τα λεφτά;

Εδώ λεφτά, εκεί λεφτά, πού είναι τα λεφτά;

Τι χλιδές είναι αυτές για τον Παναθηναϊκό; Φοίνικας στην επιστολή και τζίφρες που θυμίζουν πετροδόλαρα από Άραβες κροίσους. Έρχεται, λοιπόν, ο πρίγκιπας, σύμφωνα με το e-mail!

Μέχρι τώρα, όμως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού όλο ακούει για εκατομμύρια που θα πέσουν στην ομάδα, αλλά εκατομμύρια δεν βλέπει. Την μια με τους "Αμπράμοβιτς", την άλλη με τους κορυφαίους και πλέον… χαρτωμένους Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες, τώρα με τους Άραβες.

Κι εδώ ακριβώς είναι το θέμα. Πότε, τελικά, θα μπούνε πραγματικά κι όχι… εικονικά λεφτά στον Παναθηναϊκό; Γιατί αυτή την στιγμή στα επίσημα ταμεία της ΠΑΕ μετράνε φραγκοδίφραγκα. Ρεφενέ κάνουν για να παραγγείλουν καφέδες κάθε πρω;i.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι αν τα πακέτα θα τα ρίξει ο Βαρδινογιάννης, ο Βγενόπουλος, ο πρίγκιπας ή κάποιος άλλος. Αυτό που καίει είναι κάποιος να τα ρίξει μήπως και τον Γενάρη γίνει καμία δυνατή μεταγραφή για να ανέβει επίπεδο το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Έτσι απλά!

Μέχρι τότε έχουν δίκιο οι περισσότεροι οπαδοί να είναι μαγκωμένοι με τα εκατομμύρια που σφυρίζουν δεξιά κι αριστερά, αλλά που δεν κάθονται στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags