Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής σήμερα υποστηρίζει 100 ιδρύματα, ενδιάμεσους φορείς και συσσίτια σε όλο το Βορειοελλαδικό τόξο. Σκοπός ίδρυσής του είναι η κινητοποίηση εταιριών σε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στην καθημερινότητά τους και κυρίως τα παιδιά.
Παράλληλα, κύριος στόχος είναι η ανάπτυξη μιας κουλτούρας αλληλεγγύης, εθελοντισμού και αγάπης κυρίως στη νέα γενιά. Τα σημερινά παιδιά - οι αυριανοί ηγέτες είναι σημαντικό να αναπτύξουν κοινωνική ευαισθησία για να δημιουργήσουν μια καλύτερη κοινωνία.
Το 2018 το Δίκτυο ψηφίστηκε από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNESCO ως βέλτιστη πρακτική για τη χώρα μας και παρουσιάστηκε στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριό της ως ελληνικό πετυχημένο project.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο