Μπορεί πριν λίγες μέρες ο Αστέρας Τρίπολης να κρίθηκε ένοχος για την εμπλοκή του στα στημένα και να έπεσε μια κατηγορία (Football League), ωστόσο η δικαίωση ήρθε μέσω της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία σήμερα έκανε δεκτή την έφεση των Αρκάδων.
Έτσι, η ομάδα της Τρίπολης κρίθηκε αθώα και πλέον από τη στιγμή που οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων θεωρούνται οριστικές κι αμετάκλητες δεν τίθεται πια θέμα μη συμμετοχής του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα.
Δεκτές έγιναν και οι εφέσεις του ΟΦΗ και του Θρασύβουλου, με τους Κρητικούς να δικαιώνονται μετά την έφεση που άσκησε σε βάρος τους ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Φάκος με αφορμή τη δικαίωση σε πρώτο βαθμό. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό των παραπάνω αποφάσεων και είναι άγνωστο πότε θα βγει στη δημοσιότητα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο