Το σίριαλ με τον Πρίγκιπα Σουλτάν αντί να μπαίνει στην τελική του ευθεία συνεχίζεται. Αιτία ο τρόπος της καταβολής των χρημάτων, καθώς η πρόταση Βαρδινογιάννη να μπουν τα πρώτα 15 εκατομμύρια ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δεν βρίσκει σύμφωνη την πλευρά του Σουλτάν.

Μάλιστα, όπως έλεγε ο Τσάκας "δεν θα βάλουμε τα λεφτά μας για να τα διαχειριστούν άλλοι''! Παράλληλα, σύμφωνα με τον μάνατζερ από την Καβάλα το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να δοθεί στο φως της δημοσιότητας η πρόταση του Σαουδάραβα ως ''απάντηση'' στην διαρροή Βαρδινογιάννη. Αυτό που ζητά ο Σουλτάν είναι η ''ανταλλαγή'' μετοχών και χρημάτων μέσω τραπέζης!

Πάντως, το πρωί της Παρασκευής οι δικηγόροι των δύο πλευρών αναμένεται να συναντηθούν, ώστε να βρουν την λύση για την καταβολή των χρημάτων και να προχωρήσει η ιστορία. Όσο δεν ολοκληρώνεται η καταρχήν συμφωνία, ο Πρίγκιπας δεν πρόκειται να έρθει, σύμφωνα πάντα με τα όσα διαρρέει ο Τσάκας. Άρα, όπως όλα δείχνουν ο πιθανός ερχομός του που τόσο... διαφημίστηκε αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr