Το ένα από τα... πρώτα βήματα της πολυθρύλητης πια συμφωνίας του Πρίγκιπα Αλ Σαούντ με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι γεγονός, καθώς οι δικηγόροι των δύο πλευρών στη σημερινή τους συνάντηση έδωσαν τα χέρια για το MoU (αλλαγμένο σε κάποια σημεία) και πλέον μένουν οι υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις, ίσως και μέσα στην ημέρα ή -το αργότερο- τη Δευτέρα!

Εφόσον λοιπόν όλα κυλήσουν ομαλά, αρχικά θα αρχίσει οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες, η προγραμματισμένη για τις 4/11 Γενική Συνέλευση θα μεταφερθεί για τις 24 του μήνα προκειμένου η πλευρά του Πρίγκιπα να έχει προλάβει τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ.

Επομένως, την επομένη της Γ.Σ., θα μπουν τα χρήματα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και ταυτόχρονα θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών και ο ορισμός του νέου Δ.Σ. από την πλευρά του Πρίγκιπα. Ακόμη, αποφασίστηκε πως ο οικονομικός έλεγχος μπορεί να ξεκινήσει άμεσα και θα διαρκέσει μέχρι τις 21 του μήνα.

Tέλος, από βδομάδα, πιθανότατα την Τρίτη, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ για να έχει και συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.