Ιστορία γράφτηκε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020. Η καταδική του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και του σκληρού πολιτικού πυρήνα της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης αποτελεί ιστορικής σημασίας απόφαση για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη και την Ευρώπη.

Έξω από το Εφετείο, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, απέναντι από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες λαού, οι οποίοι πανηγύρισαν μαζί με τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, η οποία φώναζε «παιδί μου δικαιώθηκες».

Ανάμεσα στον κόσμο υπήρχαν και οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Εκεί όμως βρίσκονταν και οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι και αυτοί με τη σειρά τους δήλωσαν παρόντες αυτήν την ιστορική μέρα, κατά την οποία, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του δικαστικού ρεπορτάζ, Ιωάννα Μάνδρου, «το ναζιστικό φαινόμενο που άνθισε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας υπέστη πολιτική και ποινική καταδίκη». Έξω από το “Απόστολος Νικολαΐδης” συγκεντρώθηκε πλήθος οπαδών του Τριφυλλιού που ανήρτησε, τα οποία καταδικάζουν το φασισμό.

Παρά την κοινή τους παρουσία, δεν προκλήθηκε καμία έριδα, μία στάση που πιστώνεται θετικά και στις δύο πλευρές. 

Κάθονταν βέβαια σε διαφορετικές πλευρές, αλλά είναι γεγονός, ότι αμφότεροι πανηγύρισαν την καταδικαστική απόφαση...