Σκόρερ του νικητήριου γκολ για τον Πλατανιά, ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, ο οποίος σκόραρε στο 58ο λεπτό και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο πρώτο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα (είχε ρεπό στην πρεμιέρα), ο Πιερικός κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από τα Μέγαρα. Οι κατερινιώτες με δύο γκολ του Κουτσοσπύρου στο 30` και το 43`πήραν σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν στο δεύτερο μέρος για να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 71` με τον Σκαφτούρο.

Εκτός του Πιερικού, νίκη πανηγύρισε και ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος με γκολ του Μουσταφίδη από το 2` επιβλήθηκε με 1-0 του Θρασύβουλου.

Τέλος, ισόπαλο με 2-2 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι Καλλονή - Καλλιθέα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε γκολ των Κατσίκη (19`) και Λεοζίνιο (με πέναλτι στο 57`).

Η ομάδα της Λέσβου, όμως, αντέδρασε στη συνέχεια και κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με τέρματα των Καλτσά (πέναλτι στο 64`) και Καρακώστα (68`).

Τα αποτελέσματα:

Πλατανιάς - Πανθρακικός 1-0

(58` Μαραγκουδάκης)

Βύζαντας Μεγάρων - Πιερικός 1-2

(71' Σκαφτούρος - 30', 43' Κουτσοσπύρος)

Καλλονή - Καλλιθέα 2-2

(57' πεν Λεοζίνιο, 68' Καρακώστας  - 19' Κατσίκης, 64' πεν Καλτσάς)

Διαγόρας - Θρασύβουλος 1-0

(2` Μουσταφίδης)