«Φυσικά και με ενδιαφέρει η προοπτικτή της Βίσλα, επί του παρόντος δεν συνδέομαι με καμία ομάδα και είμαι έτοιμος να συζητήσω οποιαδήποτερ ενδιαφέρουσα προοπτική, η Βίσλα, λοιπόν, το μόνο που ΄χει να κάνει είναι να πάρει τον ατζέντη μου και να διαπραγματευτεί», δήλωσε ο «El Arahal», ο οποίος στη δεύτερη ερώτηση που δέχθηκε, κλήθηκε να απαντήσει στο γιατί αποχώρησε από την Ενωση. Ετσι επεσήμανε στους Πολωνούς πως δεν αποχώρησε από την Ενωση για αγωνιστικούς, αλλά κυρίως για οικονομικούς λόγους ελέω των προβλημάτων που υπάρχουν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

«Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν είχα οδηγήσει την ΑΕΚ στην 3η θέση του πρωταθλήματος και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως δυστυχώς ο σύλλογος είναι βυθισμένος στην κρίση, όπως και όλη η Ελλάδα, έτσι δεν υπήρχε λόγος να συνεχιστεί η συνεργασία μας, από τη στιγμή που υπήρχαν προβλήματα πληρωμών για τους παίκτες και το δικό μου συμβόλαιο επιβάρυνε σημαντικά το μπάτζετ της ομάδας, έτσι χωρίσαμε στην καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα», επεσήμανε ο Σεβιγιάνος τεχνικός, του οποίου το όνομα είχε παίξει και λίγες εβδομάδες πριν συμφωνήσει με την Ενωση για να αντικαταστήσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Χιμένεθ, μάλιστα, το παραδέχθηκε, όμως χωρίς να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Τότε είχα πληροφορίες από τον ατζέντη μου ότι κάτι μπορούσε να υπάρξει, αλλά δεν ξέρω σε ποιο βαθμό ήταν αλήθεια όλα αυτά και πόσο πραγματικό ήταν το ενδιαφέρον της Βίσλα ή φήμη απλά του Τύπου», υπογράμμισε ο Χιμένεθ.

Πηγή: sentra-goal.gr