Οι παίκτες της ΑΕΚ μπορεί να μην πιστεύουν στα θαύματα και γι’ αυτό το λόγο να μην πήγαν σήμερα στην χριστουγεννιάτικη γιορτή, όμως όπως δημοσιεύσαμε κι εμείς πριν από λίγο, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Ένωση να βάλει στα ταμεία της τουλάχιστον 6 εκ. ευρώ. Από λεφτά που είχαν… χαθεί στον δρόμο επί προεδρίας Μάκη Ψωμιάδη, όπως διαβάζουμε στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Αν, λοιπόν, δεν είναι άγιος Βασίλης ο Ψωμιάδης, τότε ποιος είναι; Απλά αυτός ο άη Βασίλης δεν έρχεται από την Καισαρεία πάνω σε τάρανδο, αλλά από τα Σκόπια με χειροπέδες… Κι όχι μέσα από την καμινάδα. Από το κελί 33! Και μένει πια να δούμε αν και πότε θα μπει αυτό το ποσό από τον λογαριασμό του γιού του Μάκη πίσω στα ταμεία της Ένωσης.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να πούμε και κάτι ακόμα, με αφορμή την σημερινή απουσία των παικτών από την χριστουγεννιάτικη γιορτή. Κανονικά, δηλαδή, δεν θα έπρεπε να πατάει κανένας επώνυμος στα επίσημα της ΑΕΚ. Πού είναι οι αεκάρες; Αυτοί που χρόνια και χρόνια βγάζουν φωτογραφίες και κάνουνε δηλώσεις.

Από αεκάρες ο σύλλογος έχει πήξει, αλλά κανείς δεν βοηθάει. Η ΠΑΕ υποφέρει, το μπάσκετ έχει απίστευτο πρόβλημα, το ίδιο και τα άλλα τμήματα. Κι όσοι έχουν κάνει μια απόπειρα να προσφέρουν, δεν το έκαναν σε βάθος χρόνου, αλλά πρόσκαιρα. Κι έφτασε κοτζάμ ΑΕΚ να μην μπορεί να κάνει μια χριστουγεννιάτικη γιορτή. Κατάντια. Ας είναι… καλά ο Μάκης με τα 6 εκ. που θα σώσει την κατάσταση!