Facebook Pixel Ποιος ήταν ο πραγματικός Φουσέκης και πού βρίσκεται σήμερα;
Life
| 2023-08-01 09:00:00

Έρευνα 4 ετών: Πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει ο Φουσέκης - Το μοιραίο λάθος που τον αποκάλυψε! (Vid)

Sportdog Team
Έρευνα 4 ετών: Πώς είναι σήμερα και τι δουλειά κάνει ο Φουσέκης - Το μοιραίο λάθος που τον αποκάλυψε! (Vid)

Τι απέγινε ο νο1 φαρσέρ στην Ελλάδα που κανείς ποτέ δεν είδε το πρόσωπο του; Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, έχουμε κάποια νέα πληροφορία!

Όπως και να το κάνουμε, μιλάμε για ένα σύγχρονο θρύλο ο οποίος απογείωσε την έννοια της φάρσας. Μετά από πολλές μυθικές συνομιλίες που είχε με κάμποσους ανυποψίαστους συμπολίτες μας, εντελώς αναπάντεχα εξαφανίστηκε από το προσκήνιο. Λες και είναι ο Έλληνας «Ζόντιακ του ακουστικού» ξεπήδησαν αμέτρητοι αστικοί μύθοι σχετικά με την τύχη του, ενώ διακινούνται και άπειροι τέτοιοι αναφορικά με την ταυτότητά του την οποία δεν έμαθε ποτέ κανείς, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετοί  «πονηροί» που υποστηρίζουν ότι τον γνωρίζουν, προσπαθώντας προφανώς να εντυπωσιάσουν τον περίγυρό τους.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια στο διαδίκτυο, πως ο Φουσέκης «χτύπησε» ξανά, σπάζοντας την σιωπή του! Με την διαφορά ότι αυτή την φορά δεν μιλάμε για κάποιο «θύμα» αφού στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο γνωστός «Αποστόλης» της «Ελληνοφρένειας» ο οποίος δεν έδειξε να αναγνωρίζει τον θρύλο με τον οποίο μιλούσε (εφόσον φυσικά ήταν αυτός) και δεν… μάσησε απέναντί του, παίζοντας στα ίσια το παιχνίδι του και χαρίζοντας έναν ασυνήθιστο και απολαυστικό (τουλάχιστον για κάποιους σαν εμάς) διάλογο. Λίγο αργότερα όμως αποδείχθηκε πως δεν ήταν ο Φουσέκης, αλλά κάποιος άλλος επίδοξος... μιμητής!

Αυτό το τηλεφώνημα είναι που ξύπνησε και τις αναμνήσεις αλλά και την νοσταλγία για τον Φουσέκη που όλοι αγαπήσαμε. Ατάκες όπως «άλφα ρε γαβ-γαβ», «σημαιοφόρος Τριπσίδης», τα «ψιψιψόνια» ή το «τι κάνει η κόρη σου» επαναλαμβάνονται καθημερινά από τους «μύστες» της δουλειάς του, με τους νεότερους να κοιτούν απορημένοι μέχρι να κάνουν ένα απλό google search και ακολουθώντας το πρώτο αποτέλεσμα να μπουν στον μαγικό κόσμο μιας cult pop κουλτούρας η οποία άνθισε κυρίως στα 90s.

Πιθανότατα ήταν δική του επιλογή να σταματήσει στο απόγειο της δόξας του, αλλά όπως ήταν φυσικό, η ξαφνική απουσία του πυροδότησε μια σειρά από αστικούς μύθους σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη και τον οδήγησε να κρεμάσει το… ακουστικό του.

Ποιος ήταν όμως ο πραγματικός Φουσέκης και πού βρίσκεται σήμερα; Στο κανάλι του youtube «Delines» λοιπόν, στο 2o επεισόδιο της σειράς, Case Study, ασχολήθηκαν με τον θρύλο του Φουσέκη. Οι δημοσιογράφοι Παύλος Τουμπέκης και Αντώνης Κωνσταντάρας συζήτησαν κι ανέλυσαν τον φαρσέρ-φαινόμενο, ενώ δόθηκαν και κάποιες έξτρα πληροφορίες για πρώτη φορά, καθώς όπως σημειώθηκε, υπάρχουν νεότερα στοιχεία μετά από δημοσιογραφική έρευνα τεσσάρων ετών, ενώ σημειώθηκε πως στην διάσημη φάρσα με την Pizzaria, είχε κάνει ένα... λάθος, δίνοντας τότε πληροφορίες για την περιοχή που διέμενε εκείνη την περίοδο, ανάμεσα στα Σεπόλια και τον Κολωνό!

Όπως θα δείτε λοιπόν και στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο παρακάτω (το… ρεπορτάζ μετά το 15ο λεπτό), ο Αντώνης Κωνσταντάρας μας ενημέρωσε μεταξύ άλλων για τον Φουσέκη πως «αυτό που ασχολείται σήμερα έχει να κάνει με την τεχνολογία, τους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά υπολογιστικά συστήματα όπως λέει. Σε δεύτερο βαθμό και με τις τηλεπικοινωνίες. Πιστεύω πως είναι πάνω-κάτω 45 χρονών, σίγουρα κάτω από 50»!

Κάτι επιτέλους μάθαμε για τον φαρσέρ που αγάπησε όλη η Ελλάδα, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να μην εμφανιστεί ποτέ. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να σπάσει τη σιωπή του ή έστω να κάνει μία ακόμα, τελευταία, φάρσα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags