Facebook Pixel Θαύμα! Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου και τον επανέφεραν στη ζωή - Διαβάστε το όνομα!
Life
| 2023-08-11 09:20:00

Θαύμα! Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου και τον επανέφεραν στη ζωή - Διαβάστε το όνομα!

Sportdog Team
Θαύμα! Πέθανε γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου και τον επανέφεραν στη ζωή - Διαβάστε το όνομα!

Η ανατριχιαστική ιστορία που η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά και οι υπερπροσπάθειες των γιατρών. Θα μπορούσε να είναι σκηνή από ένα σήριαλ ή μια σελίδα μυθιστορήματος. Δεν είναι όμως παρά μια από τις άγνωστες στιγμές μικρών – μεγάλων θαυμάτων που εξελίσσονται στο Νοσοκομείο της Σύρου.

Συγκλονίζει η ιστορία του του κ. Αντώνη Κόχειλα που έζησε μια μεταθανάτια εμπειρία, όταν η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει και έπειτα επανήλθε ξανά στη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας των Κυκλάδων, σε μια περιπέτεια που είχε πριν απο λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο της Σύρου. Ίσως αν αργούσαν ένα λεπτό ακόμα και δεν συνέχιζαν τις τιτάνιες προσπάθειες, κάνοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και χρησιμοποιώντας έναν απινιδωτή.

Θα μπορούσε να είναι σκηνή από ένα σήριαλ ή μια σελίδα μυθιστορήματος. Δεν είναι όμως παρά μια από τις άγνωστες στιγμές μικρών – μεγάλων θαυμάτων που εξελίσσονται στο Νοσοκομείο της Σύρου.

Όπου γιατροί και νοσηλευτές μαζί με άλλους επιστήμονες και απλό προσωπικό δίνουν μικρές – μεγάλες μάχες για τη ζωή. Ακόμα και αν κάποιες από αυτές φαίνονται απέλπιδες.

Σαν αυτήν που δόθηκε πριν από λίγες ημέρες, με γνωστό επιχειρηματία των Κυκλάδων, ο οποίος ασχολείται με τα real estate. Ο γνωστός επιχειρηματίας της Σύρου και των Κυκλάδων Αντώνης Κόχειλας, ενώ βρισκόταν στο προαύλιο του Νοσοκομείου Σύρου, κατέρρευσε. Άμεσα οι διασώστες του ΕΚΑΒ, γιατροί και νοσηλευτές έκανα τα πάντα προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή ένας συνάνθρωπος μας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cyclades24.gr, ο γνωστός επιχειρηματίας, έφυγε κυριολεκτικά από τη ζωή, σταμάτησε τόσο η καρδιά όσο και ο εγκέφαλος του, οι γιατροί δε σταμάτησαν κι έκαναν τα πάντα προκειμένου να του επαναφέρουν στη ζωή και τα κατάφεραν, αν δε συνέχιζαν μπορεί αυτή τη στιγμή να μιλούσαμε γι άλλα δυσάρεστα δεδομένα. Κυριολεκτικά έγινε θαύμα στο νοσοκομείο της Σύρου, με ένα συνάνθρωπο μας να φεύγει από τη ζωή, αλλά με τις προσπάθειες των ανθρώπων του νοσοκομείου της Σύρου, να τον φέρουν πίσω στη ζωή, οποίος κυριολεκτικά ήταν νεκρός και δεν τον άφησαν…

Αξίζουν τα εύσημα στους κ. Μικρογεωργίου τον καρδιολόγο του Νοσοκομείου,τους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων (Διευθυντή Γενικής Ιατρικής κο Ιορδανίδη Σπάρτακο και Διευθυντή Καρδιολόγο Κο Σαραντόπουλο Θεόδωρο) την Διευθύντρια Ανισθησιολόγο Κα Σοϊλεμεζίδου Χριστίνα και όλο το προσωπικό. Ένα μεγάλο “μπράβο” σαν επιβράβευση των προσπαθειών των γιατρών.

Δεν θα παραλείψουμε να επαινέσουμε και τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού, των διασωστών αλλά και να προτρέψουμε όλους να δείξουν εμπιστοσύνη στο Νοσοκομείο του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άλλοτε χαμογελαστός Αντώνης Κόχειλας που έκανε τα γνωστά πάρτυ με τα καπέλα με όλη την ελίτ της Αθήνας στο Privilege, μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο ”Υγεία”, έχει διαφύγει το κίνδυνο αλλά σε κρίσιμη κατάσταση και θα μείνει κλινήρης για αρκετές ημέρες ακόμα, λόγω ότι επηρεάστηκαν και αλλά ζωτικά του όργανα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό το επιβεβαιώνει και ο Ιατρός κος Μικρογεωργίου οποίος περιγράφει τι ακριβώς έγινε

”Ναι πράγματι, μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο. Στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου, αμέσως μετά την έξοδό σας από το αυτοκίνητο κατερρεύσε στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις του, εξαιτίας καρδιακής ανακοπής (αιφνίδιου θανάτου). Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι όλως τυχαίως βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, ξεκίνησαν αμέσως την  προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, όπως εφαρμόζουν σε κάθε περίπτωση αιφνιδίου θανάτου, και ταυτόχρονα ειδοποίησαν τους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων (Διευθυντή Γενικής Ιατρικής κο Ιορδανίδη Σπάρτακο και Διευθυντή Καρδιολόγο Κο Σαραντόπουλο Θεόδωρο).

Τον μετέφεραν στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου υπό συνεχή προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και η Διευθύντρια Ανισθησιολόγος Κα Σοϊλεμεζίδου Χριστίνα, τον διασωλήνωσε αμέσως προκειμένου να εξασφαλισθεί επαρκής αερισμός. Μετά από συνολική προσπάθεια 10 λεπτών, η καρδιά του, η οποία είχε σταματήσει να λειτουργεί το ανωτέρω χρονικό διάστημα, ανέλαβε ξανά φυσιολογικό ρυθμό. Υπό φαρμακευτική καταστολή (ύπνο) και μυοχάλαση, τον μετέφεραν στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Καρδιολογικού τμήματος και σας αναλάβαμε εμείς.

Παραμείνατε απύρετος, διασωληνωμένος μέχρι την επόμενη ημέρα, με φυσιολογική (μηχανική) αναπνοή και επαρκή καρδιακή λειτουργία. Υποβλήθηκε σε περαιτέρω απεικονιστικό έλεγχο (αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακος) και διαπιστώθηκαν ευρήματα τα οποία ήταν ύποπτα καρδιακής ανεπάρκειας και πιθανής λοίμωξης του αναπνευστικού εξαιτίας πιθανής εισρόφησης περιεχομένου στομάχου κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Τα ευρήματα αυτά έκαναν απαγορευτική την περαιτέρω παραμονή σας στο νοσοκομείο μας, προκειμένου να τον αφυπνίσουμε εμείς τις επόμενες ημέρες, και έτσι κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Τριτοβάθμιου Θεραπευτηρίου Αθηνών, όπερ και εγένετο. Στο κλιμάκιο της αεροδιακομιδής σας παραδώσαμε σε άψογη ιατρική κατάσταση και μεταφερθήκατε με ασφάλεια στην Αθήνα.”

Πηγη: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags