Facebook Pixel Οπαδική βία: "Τσακίζει κόκαλα" ο πατέρας του Άλκη Καμπανού: "Δεν τηρούνται οι νόμοι - Το ποτήρι δεν έχει πάτο" (Vid)
Life
| 2023-12-11 12:39:00

"Τσακίζει κόκαλα" ο πατέρας του Άλκη Καμπανού: "Δεν τηρούνται οι νόμοι - Το ποτήρι δεν έχει πάτο" (Vid)

Sportdog Team
"Τσακίζει κόκαλα" ο πατέρας του Άλκη Καμπανού: "Δεν τηρούνται οι νόμοι - Το ποτήρι δεν έχει πάτο" (Vid)

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού που έχασε τη ζωή του από οπαδική βία, μιλά για τον τραυματισμό του αστυνομικού από τον 18χρονο.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, Αριστείδης Καμπανός, μίλησε ALPHA, ΣΚΑΪ και OPEN, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στου Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να δίνει μάχη αυτή την ώρα για τη ζωή του και για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν κατά της οπαδικής βίας.

«Δυστυχώς ακούσαμε πολλές φορές τα ευχολόγια αυτά, να είναι τα τελευταία θύματα. Ο Άλκης να είναι το τελευταίο θύμα, ο Μιχάλης. Κάθε φορά λέμε πως είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι, αλλά μάλλον το ποτήρι δεν έχει πάτο», τονίζει αρχικά ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη.

Μιλώντας στο Open ο κ. Καμπανός σημειώνει: «Δυστυχώς τα φαινόμενα συνεχίζονται και με πιο άγριο τρόπο. Τα οπαδικά επεισόδια, δεν οφείλονται μόνο στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ. Οποιοδήποτε άθλημα και να ήταν, ακόμη και μπάντμιντον, με τη μια ομάδα να είναι Ολυμπιακός και η άλλη Παναθηναϊκός, οι οπαδοί θα πλακώνονταν μεταξύ τους».

 

Ερωτώμενος για το εάν ο ίδιος βλέπει να τηρούνται τα μέτρα που είχε ανακοινώσει η πολιτεία κατά της οπαδικής βίας και μετά τον θάνατο του Άλκη, ο πατέρας του αδικοχαμένου αναφέρει: «Δυστυχώς δεν τηρήθηκαν τα μέτρα και φαίνονται εκ του αποτελέσματος, δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Όπως είπε ο κ. Φλωρίδης, τα μέτρα υπάρχουν, οι νόμοι υπάρχουν, απλώς δεν τηρούνται, δεν κοιτάμε να εφαρμοστούν οι νόμοι. Συνέχεια βάζουμε κάποιες εξαιρέσεις και οι εξαιρέσεις μάλλον στο τέλος γίνονται ο νόμος».

Όπως τονίζει ο πατέρας του Άλκη: «Φταίμε γενικά όλοι μας σε αυτό εδώ το φαινόμενο. Δεν πρέπει μόνο η πολιτεία να σκύψει πάνω σε αυτό το φαινόμενο, όχι μόνο τα σωματεία και οι προέδροι των σωματείων αλλά όλοι μας. Φταίνε και οι γονείς αυτών των παιδιών, που βλέπουν τα παιδιά τους να κάνουν τέτοιες βίαιες πράξεις και δεν πηγαίνουν να τα αγκαλιάσουν. Κάτι λάθος κάνετε. Φταίμε όλοι σαν κοινωνία».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επεισόδια Ρέντη: Πήρε προθεσμία ο 18χρονος, πότε απολογείται - Αποχώρησε από τα δικαστήρια (Vid)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags