Facebook Pixel Ο Τζίγγερ είχε απαντήσει στον "Βγενό", αλλά...
Life
| 2012-02-14 21:15:00

Ο Τζίγγερ είχε απαντήσει στον "Βγενό", αλλά...

Ο Τζίγγερ είχε απαντήσει στον "Βγενό", αλλά...

Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ξεκαθάρισε πως έχει απαντήσει θετικά στο αίτημα της ΓΗΠΕΛ, το οποίο έθεσε ως όρο ο Ανδρέας Βγενόπουλος για να βάλει τα 15 εκ. ευρώ στην ΑΜΚ, εδώ και έξι μήνες, αλλά τα πράγματα δεν έχουν έτσι ακριβώς...

Τότε η πλευρά του μεγαλομετόχου είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Παρότι δεν έχω καμία προσωπική ευθύνη ή υποχρέωση, αναλαμβάνω την πρωτοβουλία να δοθεί μία διαφανής λύση στον μοναδικό όρο που τέθηκε. Με δεδομένο ότι θεωρεί τη ΓΗΠΕΛ βάρος για την ΠΑΕ, προκείμενου ο εν λόγω μέτοχος να ολοκληρώσει την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τον τρόπο που έχει παρουσιάσει, προτείνω:

Να μην υπάρχει πλέον κανενός είδους διασύνδεση της ΓΗΠΕΛ με την ΠΑΕ λύνοντας τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις και στη συνέχεια να μού μεταβιβάσει η ΠΑΕ το σύνολο των μετοχών της ΓΗΠΕΛ έναντι συμβολικού τιμήματος ενός (1) ευρώ. Μέσω αυτής της ξεκάθαρης λύσης, θα αναλάβω όλες τις τυχόν υποχρεώσεις της ΓΗΠΕΛ προς τρίτους».

Η απάντησή του όμως αυτή δεν είχε ικανοποιήσει τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος σε νέα τοποθέτησή του είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του, λέγοντας: «Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης εξακολουθεί να ασχολείται με τις επικοινωνιακές τακτικές και όχι με την ουσία. Ο όρος μου ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή, ότι επειδή είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το θέμα της ΓΗΠΕΛ πρέπει να αναλάβει όλες τις σχετικές οικονομικές και νομικές ευθύνες. Στην σημερινή του ανακοίνωση η πρόταση κλειδί είναι «η ΓΗΠΕΛ και η ΠΑΕ να λύσουν τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις»!

Δηλαδή η ΠΑΕ να έχει ζημιωθεί οριστικά ένα σημαντικό ποσόν (που θα πρέπει να πιστοποιηθεί από ορκωτούς ελεγκτές για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία) και ο ίδιος να κρατήσει την ΓΗΠΕΛ για να διεκδικήσει από τον Δήμο Αθηναίων πλέον των 20 Εκατομμυρίων Ευρώ(!) χωρίς καν να επιστρέψει στην ΠΑΕ αυτά που ξόδεψε!

Εν ολίγοις σήμερα ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης λέει: «Αποδέχομαι τις νομικές ευθύνες (και θα τα βρω εγώ με Μπόμπολα, Βωβό, Δήμο κλπ) αλλά αντί να αναλάβω τις οικονομικές ευθύνες δώστε μου την ΓΗΠΕΛ έναντι ενός (1) ευρώ για να κερδίσω εγώ από τις αγωγές αποζημιώσεων ενώ η ΠΑΕ θα υποστεί οριστικά τεράστια ζημιά από τους χειρισμούς μου.» (!)».

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags