Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι «είναι μια δύσκολη διπλή αναμέτρηση. Θα τα παίξουμε όλα σε 180΄. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μετράει πολύ το εκτός έδρας γκολ. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη στους αγώνες με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα ο προπονητής μας και είμαστε αισιόδοξοι για την πρόκριση».

Σε ερώτηση για το πως είδε, ως τραυματίας μέχρι πρόσφατα, την ανικανότητα των συμπαικτών του να κρατήσουν τα αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Παρ΄ όλο που ήμουν απών, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Νομίζω ότι θα ρίξουμε βάρος για το πως θα αποφύγουμε αυτές τις στιγμές απροσεξίας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το γεγονός ότι έλειψε έναν μήνα περίπου από την ενεργό δράση, επισήμανε: «Εχω πολλή θέληση να παίξω ξανά μπάλα και να μπω σε μια μάχη. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά στα πρώτα λεπτά κάθε αγώνα και πρέπει να το προσέξουμε αυτό».

Για το θερμό κλίμα που συνάντησε στην Τούμπα, το 2000, όταν αποκλείστηκε η Ουντινέζε από τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Ηταν πολύ θερμό το κλίμα τότε, αλλά μέσα στο γήπεδο πάντα παίζουν 11 παίκτες εναντίον 11».

Επίσης τόνισε, σε ερώτηση για το αν θα παίξουν αύριο «εκτός έδρας» λόγω της μεγάλης παρουσίας φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο «Φρίουλι»: «Θα πρέπει να είμαστε καλοί για να δικαιώσουμε τον εαυτό μας, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο».