Αύριο ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Θεσσαλία όπου θα παρουσιάσει τα αντιπλημμυρικά έργα στα οποία προσβλέπουν οι πληγέντες της περιοχής. Πάντως το σκηνικό του καιρού αλλάζει, με τα ακραία καιρικά φαινόμενα που «χτύπησαν» τη χώρα να υποχωρούν.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα είπε ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Τσαμούρη, αν και φαίνεται πως ξεμπερδέψαμε από τα ισχυρά και πολύ έντονα για την εποχή φαινόμενα, η αστάθεια θα διατηρηθεί στη χώρα μας τη νέα εβδομάδα.
Μάλιστα τη Δευτέρα και την Τρίτη κυρίως στη δυτική και νότια Ελλάδα αναμένονται αρκετές καταιγίδες. Ωστόσο τα φαινόμενα θα εκδηλώνονται μόνο μεσημεριανές και απογευματινές ώρες χωρίς να είναι ιδιαίτερα έντονα. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη του Θοδωρή Κολυδά για τον καιρό της εβδομάδας στο Star.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο