Η ελληνική κουζίνα, στενά συνδεδεμένη με τα προϊόντα της θάλασσας, βρίσκεται αντιμέτωπη με μία πρωτοφανή πραγματικότητα: τα φρέσκα ψάρια τείνουν να γίνουν αντικείμενο πολυτελείας για το μέσο οικογενειακό τραπέζι. Εν μέσω ενός γενικότερου κύματος ακρίβειας, οι αυξημένες τιμές στα αλιεύματα, οι οποίες αγγίζουν σε ορισμένες περιπτώσεις έως και το 30%, έχουν αναγκάσει τους καταναλωτές να περιορίσουν δραστικά τόσο τη συχνότητα όσο και την ποσότητα των αγορών τους.
Διαβάστε τη συνέχεια στο athensmagazine.gr