Facebook Pixel ΠΑΟΚ ναι, ΠΑΣΟΚ ποτέ!
Life
| 2012-04-25 13:45:00

ΠΑΟΚ ναι, ΠΑΣΟΚ ποτέ!

ΠΑΟΚ ναι, ΠΑΣΟΚ ποτέ!

Αλήθεια, για πόσους ανθρώπους στην Ελλάδα θα υπήρχαν τέτοιες αντιδράσεις, σαν κι αυτές που βλέπουμε τις τελευταίες ώρες για την συμμετοχή του Πύρρου Δήμα ως επικεφαλής στο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ;

Για λίγους, για μετρημένους στα δάχτυλα. Ο Πύρρος Δήμας είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη λαϊκή αποδοχή. Ο κόσμος τον θεωρεί δικό του παιδί. Και τον ξέρουν όλοι. Από την 90χρονη γιαγιά στα Τζουμέρκα μέχρι τα τετράχρονα πιτσιρίκια.

Ακριβώς εκεί βρίσκεται και η αιτία των αντιδράσεων. Ο κόσμος δεν φωνάζει επειδή δεν γουστάρει τον Πύρρο, αλλά το αντίθετο. Ξεσπάει επειδή τον γουστάρει.

ΠΑΟΚτσής έχει δηλώσει ο Δήμας, όμως ο κόσμος το έχει αποδεχτεί αυτό. Δεν θα τον βρίσουν οι Αρειανοί ή οι Ολυμπιακοί. Και δεν το έκαναν ποτέ. Και θέλουνε όλοι να έχει επαφή με την μπαλίτσα ή με το μπάσκετ μια τέτοια αθλητική προσωπικότητα, η κορυφαία στην χώρα μας, αφού έχει τέσσερα ολυμπιακά μετάλλια, εκ των οποίων τα τρία χρυσά.

Πάνω απ’ όλα, όμως, θεωρείται πανεθνικός σταρ ο τετράκις Ολυμπιονίκης. Και είναι ελάχιστοι που έχουν κερδίσει τόση εκτίμηση με τέτοια τεράστια αποδοχή.

Ίσως σε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ μιας άλλης εποχής, να μην υπήρχαν τέτοιες αντιδράσεις. Τώρα, όμως, μια μεγάλη μερίδα του κόσμου ρωτάει "πας, ρε Πύρρο, μαζί μ’ αυτούς που μας καταστρέψανε; Τι δουλειά έχεις εσύ με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ; Γιατί πας και ρίχνεις σωσίβιο ή τέλος πάντων βοηθάς αυτό το πολιτικό σύστημα με το οποίο δεν θέλουμε να έχεις καμία επαφή; Ή μήπως σου λείπει η δόξα;".

Τιμητική η θέση στο Επικρατείας, δύσκολα γίνεται μη αποδεκτή από τον οποιονδήποτε, αλλά στο συγκεκριμένο τάιμινγκ η απογοήτευση είναι τεράστια από τον κόσμο. Που δείχνει σε πόση εκτίμηση είχε τον Πύρρο Δήμα και πόσο ενοχλείται απ’ αυτό που γίνεται. Ακριβώς αυτό συμπεραίνει κανείς αν θέλει να αποκωδικοποιήσει όσα συνέβησαν απ’ όταν το ΠΑΣΟΚ έριξε το όνομα του Ολυμπιονίκη στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags