Facebook Pixel Άμα δεν τιμωρείς…
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-02 19:16:00

Άμα δεν τιμωρείς…

Άμα δεν τιμωρείς…

Ο Νικόλας Βασιλαράς σχολιάζει μέσω του blog του την έκρηξη των φαινομένων βίας στα γήπεδα και την ατιμωρησία που κυριαρχεί...

Να που βρήκαμε θέμα να ασχοληθούμε και πάλι. Βία μέσα στα γήπεδα αλλά και έξω από αυτά λοιπόν. Έτσι για να γεμίσουμε 2-3 μέρες τα δελτία ειδήσεων μέχρι να ξεχαστούν όλα και να αρχίσει η κουβέντα για τον άξιο πρωταθλητή και την άξια Κυπελλούχο. Και μετά ξύπνησαν όλοι μαζί θα πούμε εμείς…

Ε τότε ας γραφτεί και σε αυτό το blog μια γνώμη αφού είναι της μόδας τις τελευταίες μέρες. Δεν φταίνε μόνο οι οπαδοί κύριοι για όλα αυτά που γίνονται. Και δεν φταίνε διότι αυτοί πολύ απλά δεν έχουν αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά τους. Τα ίδια που έκαναν παλιά κάνουν και τώρα. Και «ραντεβού» υπήρχαν και σε κλειστούς και άδειους (όπως στου Ζωγράφου) συνδέσμους την έπεφταν και μετά έσπαγαν τις γειτονιές και σε ανοιχτούς πήγαιναν και παντού.
 
Αυτό που δεν υπήρχε ποτέ και πουθενά ήταν τέτοια πρωτοφανής ατιμωρησία, ειδικά σαν αυτή που βλέπουμε φέτος. Θέλετε παραδείγματα; Της πουτάνας έγινε πριν από δυο μήνες στο Καραϊσκάκη. Τα κροκοδείλια δάκρυα έτρεχαν ποτάμι στα κανάλια, τα ραδιόφωνα, τα σάιτ και τις εφημερίδες για το «πόσο πίσω πήγαμε». Και τελικά τι έγινε; Μια αγωνιστική ήταν η… ζημιά! Γιατί να μην τα ξανακάνουν και γιατί να μπλέξει η οποιαδήποτε διοίκηση και να χαλάσει τη σχέση της με τον κόσμο; Για μια αγωνιστική; Στα… τρία τους.
 
Η ιστορία στο Καραϊσκάκη ήταν απλά ένα δείγμα για το τι παίζεται καθώς ανάλογα περιστατικά υπάρχουν δεκάδες. Τα θυμάστε και τα θυμόμαστε. Απλά το συγκεκριμένο είχε όλο το «πακέτο» της αηδίας καθώς υπήρχε και βία και νοθεία και τα πάντα όλα. Αλλά για να μην ξεφεύγουμε και επειδή τα του συγκεκριμένου ματς τα έχουμε εξαντλήσει πάμε στα υπόλοιπα. Διότι κάποια πράγματα αν καθίσεις και τα σκεφτείς στα σοβαρά μπορεί και να νομίσεις ότι τα κάνουν επίτηδες οι άνθρωποι.
 
Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags