Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Ιβάν Σαββίδης: Αποκαλύψεις Τριανταφυλλόπουλου για Σαββίδη - "Το πιστόλι και το βέτο" - Χάλασε κλεισμένο deal ο Ιβάν
Life
| 2021-04-09 20:26:00

Αποκαλύψεις Τριανταφυλλόπουλου για Σαββίδη - "Το πιστόλι και το βέτο" - Χάλασε κλεισμένο deal ο Ιβάν

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Τριανταφυλλόπουλου για Σαββίδη - "Το πιστόλι και το βέτο" - Χάλασε κλεισμένο deal ο Ιβάν

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι έφτασε κοντά σε συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη και παράλληλα εξήγησε τους λόγους που τελικά το θέμα δεν προχώρησε. Δηλώσεις που θα συζητηθούν!

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος - Ιβάν Σαββίδης:  Άκρως αποκαλυπτικός ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο πολύπειρος δημοσιογράφος μίλησε αναφορικά με τα όσα εκτυλίσσονται στον πολιτικό στίβο, τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει ο Μένιος Φουρθιώτης, ενώ... στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τη συμφωνία που είχε φτάσει ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της με τον Ιβάν Σαββίδη και τους λόγους που χάλασε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε: «Πίσω από εμένα είχα την αντιτρομοκρατική γιατί μου έλεγαν ότι ήμουν μέσα στους τρεις επιλεγμένους στόχους και επί ΣΥΡΙΖΑ ζήτησα να φύγει η ασφάλεια γιατί τους είχαν απλήρωτους και όχι με τα κατάλληλα οχήματα. Τώρα μπορούν να πάνε να κρυφτούν κάτω από τα τραπέζια, εγώ κατάλαβα ότι με την αστυνομία ήθελαν να βλέπουν τι κάνω. Ο τότε αρχηγός της αστυνομίας για δύο αποκαλύψεις μου πήραν την άδεια οπλοφορίας και το πιστόλι και ακόμα δεν το έχω πάρει πίσω. Τώρα αυτοί οι αστείοι τύποι απολογούνται για του Φουρθιώτη...».

Ενώ πρόσθεσε για το θέμα: «Δεν υπάρχει θέμα να τους κρατάει με το Φουρθιώτη, αλλά ο ένας βοηθάει τον άλλο και σε ένα αστείο κράτος αναμένεται να γίνονται και αστεία πράγματα. Εμένα μου έστειλαν την οικονομική αστυνομία γιατί δεν είχα δηλώσει και καλά την πώληση του «Πρώτου Θέματος» και ζητούσαν 300.000 ευρώ από εμένα. Αυτοί έχουν ξεκινήσει έναν πόλεμο με όσους δεν είναι αρεστοί. Εμένα και το δέρμα να μου πάρουν, εγώ θα έχω εντολέα τον κόσμο. Ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι ο ίδιος μου ο εαυτός».

Ο ίδιος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της σχέσης του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Είχα δώσει τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη για να ξεκινήσουμε μαζί το OPEN, ο ίδιος επειδή θα έβαζε τα χρήματα θα ήταν ο ιδιοκτήτης και εγώ θα έβαζα την ομάδα και τον τρόπο δουλειάς. Του είπα τι δεσμεύσεις έχετε και τότε μαζί του στη συναντηση είχε και τον Πάνο Καμμένο. Η πρώτη του δέσμευση ήταν η Ρωσία και ήμουν και εγώ σύμφωνος, ενώ η δεύτερη δέσμευση ήταν η Ορθοδοξία. 3η δέσμευση ήταν ο ΠΑΟΚ και συμφωνήσαμε και σε αυτό. 4η δέσμευση ήταν ο Τσίπρας και 5η ο Καμμένος. Τότε εγώ απάντησα ότι οι τρεις πρώτες είναι σταθερές ενώ οι άλλες δύο σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, εγώ δεν έχω φίλους πολιτικούς και τότε του λέω ότι αν υπάρξει λόγος, θα είμαι απέναντι από τον Καμμένο. Ο ίδιος μάλιστα κοίταξε τον Καμμένο και τον ρώτησε αν θα γίνει αυτό, με τον Καμμένο να απαντάει ναι. Έτσι τελείωσε η συζήτησή μας. Πρέπει να πω βέβαια οτι ο Σαββιδης πολύ πιο κύριος απ' όλους αυτούς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags