Facebook Pixel Γιώργος Τράγκας: Εκτός διαθήκης Τράγκα ράβδοι χρυσού και ακίνητα του… Παναμά - Πώς θα τα μοιράσει η οικογένεια (Vid) Sportdog.gr - Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις | Sport
Life
| 2023-03-18 10:09:00

Εκτός διαθήκης Τράγκα ράβδοι χρυσού και ακίνητα του… Παναμά - Πώς θα τα μοιράσει η οικογένεια (Vid)

Sportdog Team
Εκτός διαθήκης Τράγκα ράβδοι χρυσού και ακίνητα του… Παναμά - Πώς θα τα μοιράσει η οικογένεια (Vid)

Αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση από τον Γενικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας Εφοριακών. Θα τα πάρει το Δημόσιο ή οι κληρονόμοι του;

Στο φως ήρθε η ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα, που συντάχθηκε στο Μονακό.

Τι κληροδοτεί στη σύζυγο του, Μαρία Καρρά και τι στους δυο γιους του, Γιάννη και Φρέντυ από την πραγματικά αμύθητη περιουσία του;

Να θυμίσουμε πως η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα έχει δεσμεύσει το συνόλο της τεράστιας περιουσίας του εκδότη- δημοσιογράφου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2021.

Στις 15 σελίδες της ξετυλίγεται μέρος μόνο της τεράστιας περιουσίας Τράγκα, το οποίο ο δημοσιογράφος και εκδότης περιγράφει σε ποια άτομα θέλει να καταλήξει. Πρόκειται για συγκεκριμένα αποκτήματα, κινητά και ακίνητα, τα οποία κληροδοτεί στη σύζυγό του Μαρία Καρρά και στους δύο γιους του Γιάννη και Φρέντι Τράγκα.

Η διαθήκη του δεν περιλαμβάνει το σύνολο των ακινήτων που έχουν προκύψει σε Ελλάδα και εξωτερικό όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις για την τεράστια περιουσία του εκλιπόντος, αλλά και τις ράβδους χρυσού που εντοπίστηκαν στο εξωτερικό, αξίας τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ.

Ο Μπάμπης Καούκης, Γενικός Σύμβουλος Ομοσπονδίας Εφοριακών, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόσθεσε ότι η περιουσία του Γιώργου Τράγκα είναι σε διερεύνηση από την Αρχή Ξεπλύματος Χρήματος και μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, που ίσως κρατήσει μέχρι και δύο χρόνια, κανείς δεν μπορεί να πάρει τίποτα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι αν βρεθεί ότι αποκτήθηκαν με «μαύρο χρήμα» τότε θα τα πάρει το Δημόσιο ή εάν είναι… καθαρά, τότε μπορούν οι κληρονόμοι να τα πάρουν και να τα πουλήσουν ή να τα κάνουν ό,τι θέλουν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε όμως και το σχόλιό του πως οι ράβδοι χρυσού που είναι σε θυρίδα και αρκετά ακίνητα είναι εκτός διαθήκης και είναι περίεργη ιστορία, καθώς τα είχε αγοράσει μέσω… Παναμά και αυτά θα διανεμηθούν στους κληρονόμους μέσω των μετοχών και όχι της κληρονομίας!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”

 

 

Γιώργος Τράγκας: H βίλα στη Μύκονο

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η βίλα του Γιώργου Τράγκα, που υπήρχε στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου στην Μύκονο, πουλήθηκε.

Μετά το ξέσπασμα της γυναίκας του δημοσιογράφου, Μαρία Καρρά για τα πόθεν εσχές της έχουν αρχίσει να μπαίνουν όλα τα χρέη και οι υποχρεώσεις σε σειρά.

Ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης, όπως είχε αποκαλύψει ο Alpha, είναι ο νέος ιδιοκτήτης της πολυτελούς κατοικίας στον Άγιο Λάζαρο στη Μύκονο, την οποία ο δημοσιογράφος είχε παραχωρήσει στο γιο του, Γιάννη Τράγκα, αγγίζοντας το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Την ίδια στιγμή και οι κατοικίες στην Αμερική φέρεται να πουλήθηκαν από τη Μαρία Καρρά καθώς έχουνε κλείσει σχεδόν όλες οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα κινητά.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν επιβεβλημένη για τον γιο του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη Τράγκα καθώς τα έξοδα για να προσλάβει δικηγόρους από την Αμερική, προκειμένου να βρει μια άκρη με τα δεκάδες ακίνητα του πατέρα του, ήταν υπέρογκα, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτήν την κίνηση, ο Γιάννης Τράγκας θα μπορούσε να ελέγξει την περιουσία του πατέρα του, στο σύνολό της, μια και, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη διαθήκη του, του άφησε την εντυπωσιακή κατοικία που είχε στο Παρίσι και το 50% του διαμερίσματος που βρίσκεται στο Olympic Tower του Μανχάταν.

Οι τελευταίες πληροφορίες επιμένουν, ότι έπειτα από έρευνες μηνών, όλες σχεδόν οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στις ΗΠΑ φέρεται να έχουν κλείσει.

Μέχρι και το καλοκαίρι του 2022, η βίλα των 200 τ.μ. στον Άγιο Λάζαρο νοικιαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τον μεγαλύτερο γιο του Γιώργου Τράγκα, μέσα από πλατφόρμα ενοικίασης ακινήτων.

Η εν λόγω βίλα επέφερε στον Γιάννη Τράγκα κάθε χρόνο ένα σταθερό εισόδημα, το οποίο από το τέλος του 2021 έγινε ακόμη πιο απαραίτητο, καθώς έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του και τα αποκαλυπτήρια της διαθήκης, ξεκίνησε ένα ενδοοικογενειακός εμφύλιος για τον διαμοιρασμό της περιουσίας του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags