Facebook Pixel Δημήτρης Λιγνάδης: Η τεράστια αλλαγή μετά την αποφυλάκιση
Life
| 2023-03-24 13:53:00

Για αυτό... εξαφανίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης - Πού βρίσκεται μετά την αποφυλάκισή του - Τεράστια αλλαγή!

Sportdog Team
Για αυτό... εξαφανίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης - Πού βρίσκεται μετά την αποφυλάκισή του - Τεράστια αλλαγή!

"Όλη την περιπέτειά του τη διαχειρίστηκε με μία ψυχραιμία και μία αξιοπρέπεια".

Ο Γιάννης Λιγνάδης, αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε στο Πρωινό και την Φαίη Φώτου για το πως είναι σήμερα η καθημερινότητα του αδελφού και για το πως διαχειρίστηκε όλη αυτή την υπόθεση.

«Υποστήριξα τον αδελφό μου και αυτό σε κάποιους φάνηκε εγκληματικό, ως κακούργημα. Υποστηρίζω αυτό που εγώ νομίζω ότι είναι δίκαιο και δεν με ενδιαφέρει αν είμαι απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό. Πόσω μάλλον όταν είναι και συγγενής μου -υπάρχει και το θέμα της αγάπης», είπε αρχικά ο Γιάννης Λιγνάδηςς και συνέχισε:

«Η επόμενη μέρα των αδελφών Λιγνάδη θα είναι όπως όλες οι επόμενες ημέρες όλων των ανθρώπων. Μαζί δεν μιλάμε καθόλου για τέτοια θέματα μιλάμε για γάτες, για σκύλους, για ποδόσφαιρο. Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει να αντιμετωπίσει τα θέματά του, έχει το εφετείο.

Υπάρχουν άνθρωποι που απομακρύνθηκαν. Μια κρίση προσωπική, οικογενειακή πάντα βοηθά στο να εξακριβώσεις ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι και ποιοι είναι οι φίλοι που φορούν τη μάσκα.

Όλη την περιπέτειά του τη διαχειρίστηκε με μία ψυχραιμία και μία αξιοπρέπεια. Δεν τον είδα ούτε να λυγίζει. Έχει μία δύναμη και τώρα που ο βίος του έχει γίνει πιο ασκητικός, νομίζω ότι έχει αποκτήσει και περισσότερη σοφία».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags