Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Μεγάλη ζημιά για πασίγνωστο ηθοποιό λόγω του Πέτρου Φιλιππίδη - Έχασε πάρα πολλά χρήματα - Τι συνέβη!
Life
| 2023-05-06 10:48:00

Μεγάλη ζημιά για πασίγνωστο ηθοποιό λόγω του Πέτρου Φιλιππίδη - Έχασε πάρα πολλά χρήματα - Τι συνέβη!

Sportdog Team
Μεγάλη ζημιά για πασίγνωστο ηθοποιό λόγω του Πέτρου Φιλιππίδη - Έχασε πάρα πολλά χρήματα - Τι συνέβη!

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του κι όπως φαίνεται η κατάσταση δεν θα αλλάξει γρήγορα…

Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και οι σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του, έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό και το τηλεοπτικό τοπίο τα τελευταία χρόνια. Τα κανάλια πλέον έχουν «κόψει» τις σειρές που πρωταγωνιστούσε και αυτό έχει δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα τόσο στον ίδιο όσο και στους ηθοποιούς που έπαιζαν σε αυτές τις σειρές, καθώς δεν πληρώνονται πλέον από τα δικαιώματα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Περικλής Λιανός, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του. Διαβάστε αναλυτικά…

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις απολαβές του στις παλιές σειρές που συμμετείχε, καθώς και για τα δικαιώματα από τις επαναλήψεις.

Σχετικά με το αν κατάφερε ο ηθοποιός να δημιουργήσει μεγάλη περιουσία, κατά τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, ο Περικλής Λιανός απάντησε: «Με "Χάρι Ροκ", "Ο Πέτρος και τα κορίτσια του", "Love Sorry". Με έξι επεισόδια από τη σειρά "Ο Πέτρος και τα κορίτσια του" πήρα αυτοκίνητο. Τώρα με έξι επεισόδια, παίρνεις δέκα σουβλάκια».

Σε δήλωση του δημοσιογράφου ότι είχε μάθει για συναδέλφους που πρωταγωνίστησαν σε σειρές εκείνη την εποχή και με τρία μόνο επεισόδια αγόρασαν σπίτι, ο Περικλής Λιανός, σχολίασε: «Σπίτι δύσκολο για τρία επεισόδια. Εγώ όμως από το "Καφέ της Χαράς" πήρα το σπίτι που μένω. Τότε παίρναμε λεφτά».

Για το αν λαμβάνει ικανοποιητικό εισόδημα από τις επαναλήψεις των σειρών, ο ηθοποιός ανέφερε: «Ικανοποιητικό όχι, αλλά παίρνουμε κάτι. Δεν γίνεται στο βρόντο η επανάληψη. Για μένα το θέμα είναι να επαναλαμβάνονται, γιατί έχω κάνει 25-26 σίριαλ, αλλά δεν παίζονται όλα. Αν παιζόντουσαν όλα, θα έπαιρνα καλά λεφτά».

Τέλος, σχετικά με τα σίριαλ στα οποία συμμετείχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο Περικλής Λιανός, είπε: «Αυτά με τον Φιλιππίδη δεν επιτρέπεται να παίζονται. Με πειράζει ως απώλεια εισοδήματος και δεν το θεωρώ και σωστό. Από την άλλη δεν παίρνω και θέση, γιατί πόσο ωραίο είναι αν κάποιος έχει καταδικαστεί για κάτι; Δεν έχω μια απόλυτη άποψη γι’ αυτό».

Συνέντευξη-βόμβα από Πέτρο Φιλιππίδη στην τηλεόραση - Έξαλλος on camera - "Τέλος τα ψέματα" (Vid)

Στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, με αφορμή το ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής, σχετικά με τη διεύθυνση κατοικίας του.

Η συνήγορος του καταδικασμένου ηθοποιού, για δύο απόπειρες βιασμού, υποστήριξε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δηλώσει την μόνιμη κατοικία του, δεν έχει παραβιάσει κανέναν νόμο και πρόκειται να υπάρξει άμεση αντίδραση του, καθώς θα κινηθεί νομικά προς την εκπομπή η οποία έστειλε κάμερες να τον περιμένουν έξω από το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της συζήτησης με τον Γιώργο Λιάγκα η κα Πακιρτζίδου αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν περίμενε στην παρούσα φάση. Η δικηγόρος ανέφερε ότι πολύ σύντομα ο Πέτρος Φιλιππίδης θα «σπάσει» για πρώτη φορά τη σιωπή του και θα τοποθετηθεί δημόσια για όλα.

«Η ανοχή του κυρίου Φιλιππίδη δεν έχει ουρανό, έχει ταβάνι. Και σας λέω για πρώτη φορά ότι ο κύριος Φιλιππίδης άμεσα θα σπάσει και τη σιωπή του και θα μιλήσει για πάρα πολλά πράγματα. Για ό,τι αφορά βέβαια την υπόθεσή του θα κάνει και περαιτέρω αποκαλύψεις στο εφετείο. Πολύ σύντομα θα μιλήσει. Δεν υπάρχει καμία ανοχή για καμία παραβίαση του ιδιωτικού του βίου», ανέφερε μεταξύ άλλων η δικηγόρος του ηθοποιού.

 

Αγνώριστος ο Πέτρος Φιλιππίδης - Τέλος το θέατρο, αυτό θα είναι το νέο του επάγγελμα - Ξανά.. φυλακή (Vid)

Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχολίασε στην εκπομπή Το Πρωινό τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση Πέτρου Φιλιππίδη καθώς και τη σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ηθοποιός, εν αναμονή της απόφασης του Εφετείου.

Ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού, μίλησε αρχικά στην εκπομπή για την αγωγή του Γ. Παπαμιχαήλ στον Γιώργο Λιάνη, αλλά και για την υπόθεση της Εύας Καϊλή. Στη συνέχεια της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον κ. Δημητρακόπουλο για τις εξελίξεις στην υπόθεση Φιλιππίδη.

Σε ερώτηση του Λιάγκα για το πότε αναμένεται να γίνει το Εφετείο, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει γιατί αυτό θα εξαρτηθεί από το πότε θα καθαρογραφεί η απόφαση, αποκάλυψε πως ζει πλέον μέσα στο σπίτι σαν να παραμένει στη φυλακή, σημείωσε πως η φτώχει του έχει χτυπήσει την πόρτα και τόνισε πως θα ήθελε πλέον να εργαστεί ακόμα και ως μεταφραστής βιβλίων από τα αγγλικά!

Αναλυτικά:

Λιάγκας: «Πώς είναι η καθημερινότητά του τώρα πια; Είναι ελεύθερος, είναι έξω έχει δύο καταδικαστικές για τις απόπειρες βιασμού μόνο από τις αποφάσεις στην πρωτόδικη διαδικασία,  περιμένουν το Εφετείο για να αθωωθεί φαντάζομαι».

Δημητρακόπουλος: «Τυπικά να σας πω κάτι, τυπικά ελεύθερος είναι. Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ο Πέτρος ο Φιλιππίδης είναι απομονωμένος στο σπίτι του. Είναι σε μια κατάσταση πάρα πολύ άσχημη.

«Γιατί ένας άνθρωπος με τόσο έντονη προσωπικότητα, φανταστείτε τώρα, είναι σπίτι, δε βγαίνει έξω και διαβάζει βιβλία. Αυτή είναι η ζωή του και σιγά σιγά η φτώχεια αρχίζει και χτυπάει πολύ έντονα την πόρτα του σπιτιού», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Λιάγκας: «Οι πηγές εισοδήματος ποιες είναι τώρα;»

Δημητρακόπουλος:  «Η οικογένεια, βοηθάνε…Η φτώχεια, σας το ξαναλέω χωρίς ίχνος υπερβολής, η φτώχεια χτυπάει πολύ δυνατά την πόρτα του Πέτρου του Φιλιππίδη. Κανείς μα κανείς δεν του δίνει τη δυνατότητα κάποια δουλειά να κάνει. Αυτός ο άνθρωπος ξέρει άριστα τα αγγλικά, γνωρίζει και μεταφράζει βιβλία ξένων συγγραφέων…Κάνω μια έκκληση δημόσια τουλάχιστον να του δώσουν κάποια βιβλία να μεταφράσει για να μπορέσει να ζήσει»

Στη συνέχεια ο κ. Δημητρακόπουλος είπε, «Αθωώθηκε για τους τετελεσμένους βιασμούς, είναι μια ηθική δικαίωση, αλλά μέχρι να γίνει γρήγορα και αυτό το Εφετείο για τις απόπειρες, καταλαβαίνετε, η ζωή του θα είναι ένα δράμα».

«Έφυγαν δυο τετελεσμένοι βιασμοί, έφυγε το 80% της υπόθεσης, ένας άνθρωπος που δε βίασε θα έκανε απόπειρες; Δεν θα μιλήσω καθόλου πλέον για την ουσία της υπόθεσης», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από το 19:26 και έπειτα:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags