Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Νότης Σφακιανάκης: Αποκάλυψη-βόμβα Κούγια για Νότη Σφακιανάκη - Πότε επιστρέφει στο τραγούδι και ο... Στέλιος Καζαντζίδης (Vid)
Life
| 2023-11-03 09:20:00

Αποκάλυψη-βόμβα Κούγια για Νότη Σφακιανάκη - Πότε επιστρέφει στο τραγούδι και ο... Στέλιος Καζαντζίδης (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα Κούγια για Νότη Σφακιανάκη - Πότε επιστρέφει στο τραγούδι και ο... Στέλιος Καζαντζίδης (Vid)

Οι φράσεις του δικηγόρου του γνωστού τραγουδιστή μόνο τυχαίες δεν ήταν σχετικά με την απουσία του από τα δρώμενα και την νυχτερινή Αθήνα.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για την αποχή του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος μάλιστα σήμερα (2/11) έχει τα γενέθλιά του, από το τραγούδι, ενώ προχώρησε και σε μια σύγκριση με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το πότε ο Νότης Σφακιανάκης θα επιστρέψει είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι ο πιο στενοχωρημένος άνθρωπος στον κόσμο που δε γυρίζει ο Νότης, για την ώρα το τονίζω. Αν μπορούσα να τον πείσω εγώ ή ο οποιοσδήποτε να γυρίσει δε θα ήταν Σφακιανάκης.

Ξέρεις ότι όταν τραγουδάει ο Σφακιανάκης εγώ ό,τι και αν έχει γίνει και κουρασμένος να είμαι, είμαι εκεί και τον βάζω να μου τραγουδήσει τον “Έλληνα” τρεις φορές.

Να θυμάσαι ο Νότης είναι ο πιο αυθεντικός. Ο πρώτος που θυσίασε την καριέρα του σαν εκείνον ήταν ο Στέλιος Καζαντζίδης», εννοώντας την αποχή που έκανε από το τραγούδι από το 1976 ως το 1987.

Άρα, λέτε να γυρίσει μετά από εννιά χρόνια και ο Σφακιανάκης;

Το πανάκριβο και σπάνιο αυτοκίνητο του Νότη Σφακιανάκη - 530 ίπποι, τελική 315 χλμ. - Το είχε διαλύσει (ΦΩΤΟ)

Ο Νότης Σφακιανάκης εμφανίστηκε για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, διαψεύδοντας ότι ζει απομονωμένος. Για πρώτη φορά η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 κατέγραψε τον γνωστό τραγουδιστή έξω από το σπίτι που διαμένει για 15 ολόκληρα χρόνια μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο τους Απόλλωνα.

 

Ο Νότης Σφακιανάκης αποσύρθηκε τόσο από τις πίστες όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις λίγο καιρό μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού ενώ τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2020, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανησυχούν για την υγεία του.

Ο τραγουδιστής έχει… τρέλα για τα γρήγορα αυτοκίνητα και όπως φαίνεται και στο ΒΙΝΤΕΟ, ακόμα οδηγάει το αγαπημένο του Nissan GT-R.

Να σημειώσουμε, ότι το Nissan GT-R εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 3.799 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 530 ίππους, έχει 0-100 σε 3,4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 315 χλμ./λωρα!


Το τροχαίο που δεν θα ξεχάσει και η ζημιά των 50.000 ευρώ!

Ο Νότης Σφακιανάκης πριν από περίπου 10 χρόνια είχε ένα τροχαίο με το αυτοκίνητό του στη περιοχή της Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί το πρόγραμμα στην «Ιερά Οδό», όπου εμφανιζόταν.

Το τροχαίο συνέβη στη παραλιακή οδό, στο ύψος της Βουλιαγμένης στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Δήμητρας, με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο.

Από το συμβάν κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά αλλά το GT-R έπαθε πολύ μεγάλες υλικές ζημιές. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική έρευνα, το κόστος επισκευής άγγιξε τα 50.000 ευρώ και αυτό διότι αναφερόμαστε σε ένα σπάνιο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί σε ελάχιστες μονάδες στη χώρα μας. Αρκεί να αναφέρουμε πως ένας προφυλακτήρας κοστίζει κοντά στα… 3.000 ευρώ! Σύμφωνα με μαρτυρίες το GT-R του τραγουδιστή είχε πάθει ζημιές στο πίσω δεξί φτερό, στο εμπρός τμήμα, στον κινητήρα και το σασί…

Επιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης! Στο ΟΑΚΑ με πρόταση Γιαννακόπουλου - "Ομιλία και τραγούδι" - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφού ολοκλήρωσε τις μεταγραφές στον μπασκετικό Παναθηναϊκό (αν και λείπει μία τελευταία όπως έχει πει ο ίδιος…) ετοιμάζεται για τη βόμβα του καλοκαιριού, η οποία δεν θα αφορά την ομάδα, αλλά θα συνδέεται με το ΟΑΚΑ!

Προ ημερών θυμίζουμε ότι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ μέσω Instagram εξέφρασε για ακόμα μία φορά την εκτίμηση, την αγάπη και τη στήριξή του στον Νότη Σφακιανάκη που απουσιάζει από τα δρώμενα τα τελευταία χρόνια και έδωσε τη δική του ερμηνεία, σχετικά με τους λόγους που παραμένει μακριά από τα φώτα!

Ωστόσο, λίγα 24ωρα μετά έδειξε πως έχει πάρα πολύ… ζεστά το θέμα και όλοι γνωρίζουν, πως εάν αποφασίσει να ασχοληθεί με κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθεί!

Προ ημερών λοιπόν και μετά τις σχετικές αναρτήσεις, σε χαλαρή διάθεση ο Γιαννακόπουλος έκανε ζωντανή μετάδοση στο Instagram και συνομίλησε με ορισμένους θεατές.

Κάπου εκεί μάλιστα έβαλε το τραγούδι «Μα εγώ είμαι Έλληνας» με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Λίγο πριν κλείσει το live, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ανέφερε το εξής: «Το Νότη θα τον καλέσουμε στο ΟΑΚΑ. Θα πει αυτά που έχει να πει που είναι πάντα σωστά κι άμα γουστάρει, θα τραγουδήσει.»

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ!

 

"Συλλαλητήριο" για Νότη Σφακιανάκη - Μισό εκατ. Έλληνες για την επιστροφή - Τρομερές αντιδράσεις! (ΦΩΤΟ)

Σε «θρίλερ» έχει εξελιχθεί η «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη από τα «φώτα» της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Φίλος και παλιός συνεργάτης του τραγουδιστή, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει χωρίσει πλέον με τη γυναίκα που ήταν παντρεμένος από το 1991, την Κίλι Σφακιανάκη.

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Πιλάτος είπε: «Είμαι κολλητός φίλος του Νότη Σφακιανάκη, δούλεψα μαζί του 28 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος ξέρω ότι τον συναντάει, είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν».

«Είναι η απόφασή του και είναι σεβαστή. Μιλάω με τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Μου λένε μια χαρά είναι. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με τη φωνή του, δεν πάει αλλού το μυαλό μου. Μου λένε είναι καλά, ότι έχει διάθεση, βγαίνει έξω κλπ. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει» τόνισε ο Σάκης Πιλάτος για τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο Νότης ωστόσο δεν είναι κάποιος τυχαίος καλλιτέχνης. Είναι ένας τραγουδιστής που μεγαλούργησε στις ελληνικές πίστες και ο οποίος γέμιζε κάθε βράδυ το μαγαζί, όχι με θεατές αλλά με... φανατικούς υποστηρικτές. Ο Σφακιανάκης έχει αγαπηθεί όσο λίγοι τραγουδιστές και για αυτό τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλη κινητοποίηση και από απλούς ακροατές του, ώστε να επιστρέψει. 

Συγκεκριμένα, δημιούργησαν μία σελίδα στο facebook όπου ζητούν 500.000 Likes-υπογραφές, ώστε να το μεταφέρουν στο Σφακιανάκη, να του δείξουν πόσο τον στηρίζουν και να τον... πιέσουν έτσι να επιστρέψει στις πίστες και στο τραγούδι!

Ιδού:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags