Συνάδελφος του σοβαρά τραυματία 31χρονου αστυνομικού περιέγραψε τα όσα συνέβησαν μετά τον τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα σε επεισόδια που ξέσπασαν έξω από το κλειστό "Μελίνα Μερκούρη".

Όπως τόνισε στην εκπομπή "Live News", ο άτυχος αστυνομικός σώθηκε από διμοιρία με τουρνικέ, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέστη ανακοπή καρδιάς για δέκα λεπτά, προτού οι γιατροί κατορθώσουν να τον επαναφέρουν.

«Ήμασταν στην ίδια διμοιρία. Δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό η οποία εισχώρησε αρκετά μέσα, έφτασε μέχρι το κόκκαλο και έκοψε την μηριαία αρτηρία. Σε δεύτερο χρόνο έσκασε στα πόδια του πολύ ισχυρή εκρηκτική ύλη η οποία του προκάλεσε τραυματισμό στο άλλο πόδι από θραύσματα. Το πόδι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η αιμοραγία προκλήθηκε και στο άλλο πόδι από θραύσματα. Τον συνάδελφο τον έσωσε η διμοιρία με τουρνικέ καθώς είχε ακατάσχετη αιμοραγία και με κάρπα όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του εν μέσω μάχης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έπαθε ανακοπή και για 10 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή, ότου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης - "Τρεις οπαδοί πετούσαν φωτοβολίδες" - Έτσι θα βρουν τον ένοχο (Vid)