Facebook Pixel Άκαιρο το θέμα Χάβου!
Life
| 2011-02-11 00:18:00

Άκαιρο το θέμα Χάβου!

Άκαιρο το θέμα Χάβου!

Ο Δημήτρης Τζορμπατζόγλου γράφει για την παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του «Δικεφάλου» και συνδέει το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία με την ατάκα του Θοδωρή Ζαγοράκη, ότι "όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος".

Αλήθεια είναι ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προετοιμάζεται με διάφορες κινήσεις για την σεζόν 2011-2012. Αυτό δεν σημαίνει όχι έχει τεθεί και θέμα… Μάκη Χάβου.

Σημερινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης σχεδιάζει ήδη τη νέα περίοδο του Δικεφάλου, σκεπτόμενος την παραμονή του Χάβου στην θέση του προπονητή. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει…

Δεν μπορεί να γίνει γιατί ο Ζαγοράκης σε ανύποπτο χρόνο και παραπάνω από μία φορά, έχει πει ότι… «Όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα. Αυτό που έγινε την πρώτη χρονιά μου στον ΠΑΟΚ, αποτελεί ειδική εξαίρεση μια και ήταν η αρχή».

Αυτή η θέση του Θόδωρου Ζαγοράκη εξακολουθεί και ισχύει… Τι σημαίνει αυτό σε πρακτικό επίπεδο και για τον Μάκη Χάβο;

Ότι και η δική του παρουσία δεν μπορεί να κριθεί τώρα, αλλά θα εξεταστεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου…

Αλήθεια είναι ότι οι παράγοντες του ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι από το έργο του Χάβου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ τα καταφέρνει αρκετά καλά, εκτός από το πρωτάθλημα όπου η πρώτη του σεζόν σε πολλά ταμπλό, τον έχει αφήσει πίσω στον μεγάλο μαραθώνιο.


Η τελική κρίση και η τελική απόφαση για τον προπονητή θα παρθεί στο τέλος της σεζόν και ανάλογα με τους στόχους που θα πετύχει η ομάδα. Κυρίως στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και λιγότερο στην Ευρώπη όπου ο ΠΑΟΚ έχει φθάσει ήδη σε υψηλό επίπεδο…

Γι’ αυτό οι βιαστικές κρίσεις σε τέτοιου είδους θέματα θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, ειδικά σε περιόδους τόσων πολλών και σημαντικών αγώνων….

ΠΗΓΗ: Paok24.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags