Facebook Pixel Σταυρούλα στο Survivor: Στρινγκ μαγιό και... τυχερός ο Βασάλος!
| 2023-05-15 09:20:00

Αποκαλυπτικό πλάνο για τη Σταυρούλα στην καλύβα του Survivor με… στρινγκ - Τυχερός ο Βασάλος! (Vid)

Sportdog Team
Αποκαλυπτικό πλάνο για τη Σταυρούλα στην καλύβα του Survivor με… στρινγκ - Τυχερός ο Βασάλος! (Vid)

Τρέλανε και τον σκηνοθέτη η ξανθιά παίκτρια. Άθελά της χάρισε στην κάμερα ένα άκρως αποκαλυπτικό πλάνο στο χθεσινό επεισόδιο...

Η Σταυρούλα είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες στο Survivor All Star, ωστόσο έχει καταφέρει να απασχολεί τα media και τους τηλεθεατές και για… εξωαγωνιστικούς λόγους, καθώς τον τελευταίο μήνα υπάρχει έντονη φημολογία για την σχέση της στο παιχνίδι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αν κρίνουμε πάντως από το χθεσινό αποκαλυπτικό πλάνο στην καλύβα, όπου το μαγιό της είχε… μετατραπεί σε στρινγκ και τόνισε τα οπίσθιά της, θα χαρακτηρίζαμε… τυχερό τον Κωνσταντίνο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

 

Ροζ αποκάλυψη για Survivor - "Αυτοί ερωτοτροπούν στο δάσος" - Το… μαρτύρησε η Μπέτυ Μαγγίρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Survivor All Star έχει απασχολήσει πολύ τους τελευταίους μήνες λόγων των σκανδάλων που έχουν «σκάσει» με τις παραβάσεις και τις αποβολές.

Τις τελευταίες ωστόσο ημέρες σχολιάζεται έντονα και το πόσο κοντά έχουν έρθει ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν πως οι δυο συμπαίκτες έχουν σχέση και είναι το κρυφό ζευγάρι του ριάλιτι.

Μάλιστα, και ο Γιώργος Λιανός έκανε προ ημερών μια αποκάλυψη για ένα κρυφό ζευγάρι στο παιχνίδι, δίνοντας την αφορμή να συσχετιστεί το όνομα του Κωνσταντίνου με την Σταυρούλα, που παντρεύτηκε αλλά χώρισε μέσα σε τρεις μήνες, και αμέσως μετά μπήκε στον νέο Survivor.

Το θέμα πήγε λίγο… παρακάτω, η Μπέττυ Μαγγίρα, όταν σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και τις διαφωνίες που υπάρχουν μεταξύ των παικτών, δεν μάσησε τα λόγια της και τόνισε πως την Σταυρούλα την ενοχλεί η Μαριαλένα γιατί δεν την αφήνει να… ερωτοτροπεί με τον Βασσάλο!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Έτσι πάει τελικό στο Survivor ο Βασάλος, έδωσαν τα χέρια - Γιατί φοβούνται και δεν τον ψηφίζει κανείς (Vid)

Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Χάρης Γιακουμάτος. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης, την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και την κακή αγωνιστική κατάσταση του Κωνσαντίνου Βασάλου.

Μάλιστα… αποκάλυψε και το σχέδιο του για να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο παιχνίδι, αλλά και τους λόγους που δεν ψηφίζεται από τους συμπαίκτες του. «Το πιο έξυπνο πράγμα που έκανε από την πρώτη μέρα, είναι η παρέα του με τον Τάκη. Δεν θέλουν να τον ψηφίσουν, γιατί θα ξεκινήσει τον πόλεμο ο Καραγκούνιας. Και παράλληλα φοβούνται το κοινό του, τους followers», ανέφερε σχετικά.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 3ο λεπτό:

 

Καταγγελία Μικρούτσικου για την ψηφοφορία αποχώρησης του Survivor - "Η παραγωγή στις 3 το πρωί…" (Vid)

Ανοίγουν τα χαρτιά τους σιγά σιγά οι παίκτες του Survivor και κρυμμένα μυστικά για τις σχέσεις που υπάρχουν στον Άγιο Δομίνικο βγαίνουν στο φως. Χθες αποκαλύφθηκε το έντονο ενδιαφέρον που έχει η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την ίδια στιγμή που ο Στέλιος Χανταμπάκης συγκέντρωσε τα βέλη των συμπαικτών του για προσωπικές πληροφορίες που μοιράστηκε με την αντίπαλη ομάδα.

Η Μελίνα αποκάλυψε ότι ο Στέλιος μετέφερε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη με τον δεύτερο, ενώ η Σταυρούλα άφησε να εννοηθεί πως η Μελίνα είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο. Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκνευρίστηκε με την στάση του συμπαίκτη του και τις πληροφορίες που πηγαίνει πέρα δώθε κι απασφάλισε. Μετά και την χθεσινή ήττα των Κόκκινων, η υποψηφιότητα έμοιαζε μονόδρομος, αφού ο Στέλιος Χανταμπάκης συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στην χθεσινή κάλπη του Survivor.

Χθες πραγματοποιήθηκε το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία στο Survivor κι αυτήν την φορά οι κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν την ρεβάνς. Οι Μπλε έπρεπε να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο παίκτης από την ομάδα τους που θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Το αποτέλεσμα έδειξε ισοψηφία κι έτσι ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νικόλας Αγόρου ήταν οι δύο παίκτες που βγήκαν στον τάκο από τους Μαχητές.

Φυσικά όλες οι εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να συζητηθούν σε ήρεμους τόνους και για άλλη μια φορά επικράτησε ένταση στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor με τον Τάκη Καραγκούνια να πρωταγωνιστεί στα σχόλια για την υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη και για όλα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Βέβαια, ασχέτως τι ψηφίζουν οι παίκτες του παιχνιδιού, για το μέλλον τους στον Άγιο Δομίνικο αποφασίζουν κάθε εβδομάδα οι τηλεθεατές. Ή μήπως όχι; Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζοντας τα τελευταία αποτελέσματα και μάλιστα σημείωσε πως «ο τηλεθεατής δεν ψηφίζει λέγοντας θέλω το ριάλιτι και για αυτό κρατάει τον Τάκη. Η παραγωγή όμως επειδή θέλει το ριάλιτι, μπορεί να υποβοηθά σε εκείνη τη μοιραία ώρα, στις 03,00 τα μεσάνυχτα».

Δείτε μετά το 4ο λεπτό:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags