Facebook Pixel Έκλεισαν δρόμοι από τις πορείες σε Αθήνα και Πειραιά
Life
| 2011-03-17 15:12:00

Έκλεισαν δρόμοι από τις πορείες σε Αθήνα και Πειραιά

Έκλεισαν δρόμοι από τις πορείες σε Αθήνα και Πειραιά

Ολοκληρώθηκαν οι τρεις πορείες που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα και συγκεκριμένα των εργαζόμενων στην καθαριότητα και των φοιτητών που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κοτζιά και του ΠΑΜΕ,που είχαν ως αποτέλεσμα να κλείσουν οι δρόμοι στο κέντρο και να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Συγκεκριμένα, η διαμαρτυρία που έγινε από συμβασιούχους στον τομέα καθαριότητας του Δήμου της Αθήνας, ξεκίνησε από την οδό Αθηνάς και κατέληξε στο Σύνταγμα με ενδιάμεση στάση στο Υπουργείο Εσωτερικών στην Σταδίου.

Οι 300 συμβασιούχοι ζητούσαν την μονιμοποίηση τους και είχαν την συμπαράσταση των μονίμων συναδέλφων τους.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Βασιλίσσης Σοφίας ενώ στην κυκλοφορία δόθηκαν Πανεπιστημίου και Αμαλίας. H πορεία των φοιτητών και σπουδαστών βρίσκεται αυτήν την ώρα στη Βουλή και κατευθύνεται προς την οδό Πανεπιστημίου.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησανν έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στην Πανεπιστημίου, εργαζόμενοι της ΠΥΡΚΑΛ, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα οικονομικά τους αιτήματα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα κυκλοφορούν μόνο τα «μπλε» λεωφορεία και ο προαστιακός, ενώ έχουν 24ωρη απεργία τα υπόλοιπα μέσα.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags