Facebook Pixel Με «Φλόγα» για την «Ελπίδα» (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-01-12 17:29:00

Με «Φλόγα» για την «Ελπίδα» (ΦΩΤΟ)

Με «Φλόγα» για την «Ελπίδα» (ΦΩΤΟ)

Μετά τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός επισκέφθηκε την ογκολογική μονάδα Παίδων «Ελπίδα», ενώ γκρουπ παικτών επισκέφθηκε και το ίδρυμα γονέων παιδιών με καρκίνο «Φλόγα».

Άπαντες εντυπωσιάστηκαν από το ίδρυμα «Ελπίδα» για το οποίο μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια. Τους Καραγκούνη, Χριστοδουλόπουλο, Λέτο, Σαριέγκι, Τζόρβα, Σιμάο, Μαυρία, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Πετρόπουλο, Γκοβού και Σισέ (σ.σ: έμπλεξε στην κίνηση στην Μεσογείων και πήγε και τον πήρε ο Γ. Παπαβασιλείου), συνόδευαν ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Γιάννης Βεκρής, ο Βαγγέλης Σαμαράς μέλος Δ.Σ. κι ο Βαγγέλης Πέτσος επιχειρησιακός διευθυντής.

Ολοι οι παίκτες υπέγραψαν σε μια κάρτα και την έβαλαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που βρίσκεται στο ίδρυμα.

«Αισθάνομαι πολύ καλά όταν έρχομαι κοντά σε παιδιά με προβλήματα και τους δίνουμε κουράγιο, το ίδιο έκανα και στην Αγγλία και την Γαλλία. Στην Μασσαλία είμαι ανάδοχος ενός παιδιού και αυτό που πραγματικά με εντυπωσίασε είναι η υψηλή ποιότητα των εγκαταστάσεων. Σίγουρα τα παιδιά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση από πλευράς υγείας αλλά το σημαντικό είναι ότι βρίσκονται σε περιβάλλον όπου αισθάνονται και είναι πραγματικά χαρούμενα», τόνισε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος βγήκε τελευταίος αφού επισκέφτηκε όλα τα δωμάτια όπως και οι Λέτο και Νίνης.

Η Μαριάνα Βαρδινογιάννη δήλωσε στο πλαίσιο της επίσκεψης των «πράσινων»: «Ευχαριστούμε που είστε εδώ και που κάνατε χαρούμενα αυτά τα παιδιά τους δίνετε κουράγιο για την καθημερινή μάχη που δίνουν για τη ζωή. Ο ΠΑΟ παρακολουθεί χρόνια το πρόγραμμά μας, έχουμε το κατάλληλο προσωπικό και τις δυνατότητες για να βρουν αυτά τα παιδιά τη χαρά της ζωής».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βεκρής τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ο ΠΑΟ θεωρεί μεγάλη τιμή να είναι δίπλα σ’ αυτά τα παιδιά. Ο αθλητισμός πρέπει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο».

Ο Αλέξης Τζόρβας τέλος είπε: «Συγχαρητήρια στην οικογένεια Βαρδινογιάννη κι όσους βοήθησαν να χτιστεί αυτό το ίδρυμα».

Ο Σισέ επισκέφτηκε όλους τους θαλάμους με τις κλίνες του ιδρύματος, εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους παίκτες.

Στο ίδρυμα «Φλόγα» πήγαν από πλευράς διοίκησης οι Δημήτρης Γόντικας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Αλεξούδης Βασίλης, ενώ από πλευράς παικτών οι Ιωαννίδης, Νίνης, Μαρίνος, Γκαρσία, Φερνάντες, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Πλεσί, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης.

Ο Δημήτρης Γόντικας δήλωσε: «Πραγματοποιήσαμε ταυτόχρονη επίσκεψη. Είμαστε χαρούμενοι που στεκόμαστε δίπλα σε συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε και τα δυο ιδρύματα που μας έδωσαν την ευκαιρία να βρεθούμε εδώ».

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ τόνισε: «Θέλουμε να μοιράσουμε χαμόγελο στα παιδιά που είναι ό,τι πιο σημαντικό γι αυτά».

Ο Χαράλαμπος Κελαϊδίτης μέλος του Δ.Σ. «Φλόγα» μοιράστηκε μια εμπειρία με τους «πράσινους» που θα τους μείνει χαραγμένη:

«Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό για την τιμή που μας έκανε και τη χαρά που δίνει στα παιδιά.
Για να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι γι αυτά, πριν από τρεις μήνες ένα παιδί που ήταν σε αρχικό στάδιο κόμματος είχε ζητήσει να δει έναν ποδοσφαιριστή άλλης ομάδας, δεν έχει σημασία ποιας κι όταν αυτός ήρθε να το επισκεφτεί άνοιξε τα μάτια του. Φανταστείτε τι δύναμη τους δίνει η παρουσία των παικτών εδώ...»


ΠΗΓΗ: sentragoal.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags