Η Ελλάδα μάλιστα είναι η μόνη χώρα από την Ευρώπη που κατατάσσεται στη λίστα "πολύ υψηλού κινδύνου" και βρίσκεται εκεί μαζί με χώρες όπως η Αργεντινή, η Αίγυπτος, το Ιράκ, η Λιβύη, η Συρία, η Ζιμπάμπουε, η Γουινέα, το Σουδάν, η Σουαζιλάνδη και άλλες.
Το περιοδικό σημειώνει ότι εκτός από τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες το ξέσπασμα διαδηλώσεων και αναταραχών στις εν λόγω χώρες θα τροφοδοτήσει και η απώλεια εμπιστοσύνης των πολιτών τους προς τις κυβερνήσεις τους και στην "ποσότητα" δημοκρατίας που εφαρμόζουν.
Πάντως, "υψηλό κίνδυνο" για αναταραχές εμφανίζουν σύμφωνα με τη λίστα και άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως η Κύπρος, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και άλλες.
ΠΗΓΗ: emea.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο