Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν αργά χθες Σάββατο βράδυ από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο ελβετικό καντόνι Άαργκαου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.
Αστυνομικοί που απάντησαν σε κλήσεις πολιτών εντόπισαν αρκετά πτώματα, όλα ενηλίκων, μέσα και γύρω από ένα κτίριο στην πόλη Βίρενλινγκεν, όπου ζουν περίπου 4.500 άνθρωποι και βρίσκεται βορειοδυτικά της Ζυρίχης, πρόσθεσε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της, χωρίς όμως να διευκρινίζει τον αριθμό των θυμάτων.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα αίτια του επεισοδίου αυτού δεν είναι γνωστά, ενώ μια συνέντευξη Τύπου είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το απόγευμα.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Tages Anzeiger, γείτονες έκαναν γνωστό πως οι νεκροί είναι πέντε, μεταξύ των οποίων ένα ζευγάρι και ο γιος του καθώς και ο γιός προσώπων που κατοικούν σε γειτονικό σπίτι. Η αστυνομία αρνήθηκε προς το παρόν να σχολιάσει.
** ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Φοβερό! Αγοράζει "Μπεργκ" το καλοκαίρι ο Δώνης!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο