Facebook Pixel Sportdog.gr | Είναι τρελός ο άνθρωπος! Έτοιμος να κατηγορήσει την αντιπολίτευση για τον σεισμό ο Ερντογάν
Life
| 2023-02-12 02:31:00

Είναι τρελός ο άνθρωπος! Έτοιμος να κατηγορήσει την αντιπολίτευση για τον σεισμό ο Ερντογάν

του Γεωπόλδου
Είναι τρελός ο άνθρωπος! Έτοιμος να κατηγορήσει την αντιπολίτευση για τον σεισμό ο Ερντογάν

Άλλη μια ένδειξη παράνοιας από τον Τούρκο πρόεδρο που δείχνει πόσο έχει χάσει τα λογικά του.

Είναι τρελός ο άνθρωπος! Έτοιμος να κατηγορήσει την αντιπολίτευση για τον σεισμό ο Ερντογάν. Πρόκειται για άλλη μια ένδειξη παράνοιας από τον Τούρκο πρόεδρο που δείχνει πόσο έχει χάσει τα λογικά του.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, αρχισυντάκτη της «obozrevatel», Ορέστης Σοχάρ, ο σεισμός στην Τουρκία κλονίζει την ελπίδα του Ερντογάν για μια δεύτερη προεδρία. Ο αναλυτής σημειώνει ότι ο σημερινός πρόεδρος και η κυβέρνησή του έχουν συχνά κατηγορηθεί για διαφθορά στον τομέα των κατασκευών στην Τουρκία. Ο γαμπρός του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, συνδέεται με τον κατασκευαστικό κλάδο, τροφοδοτώντας τις φήμες για σύγκρουση συμφερόντων. Οι φήμες τροφοδοτήθηκαν γενναιόδωρα από σκάνδαλα σχετικά με παραβίαση των οικοδομικών κανονισμών και, κατά συνέπεια, προκάλεσαν ανησυχία για την ασφάλεια των κατοίκων.

«Ο πρόσφατος σεισμός, ως αποτέλεσμα του οποίου έχασαν τη ζωή τους πολλές χιλιάδες Τούρκοι, απεικόνισε όλες αυτές τις φήμες και τα σκάνδαλα. Το θέμα της ασφάλειας στέγασης και η ευθύνη της οικογένειας Ερντογάν αποδείχθηκαν βασικά στην ημερήσια διάταξη. Οι ψηφοφόροι αναμένεται να κρατήσουν τις αρχές υπεύθυνες για τις κατεστραμμένες γειτονιές και τις χαμένες ζωές», γράφει ο αναλυτής. Σημειώνει ότι, όπως λένε ειρωνικά οι Τούρκοι, ο λίγο πολύ ευκίνητος Ερντογάν θα κατηγορήσει την αντιπολίτευση για την πρόκληση του σεισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags