Facebook Pixel Στο Λεσότο της Αφρικής περιμένουν ινδικές επενδύσεις! Αποθέωσε Μόντι ο Ύπατος Αρμοστής
Life
| 2023-07-03 22:15:00

Στο Λεσότο της Αφρικής περιμένουν ινδικές επενδύσεις! Αποθέωσε Μόντι ο Ύπατος Αρμοστής

Στο Λεσότο της Αφρικής περιμένουν ινδικές επενδύσεις! Αποθέωσε Μόντι ο Ύπατος Αρμοστής

«Προωθεί την Ινδία. Και η Ινδία θα γίνει μια υπερδύναμη πολύ σύντομα. Η οικονομία της μεγαλώνει, οι άνθρωποι της μεγαλώνουν και η δόξα πάει στον Πρωθυπουργό», είπε.

Η Ινδία προωθεί τη δική της τεχνολογία και συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση των εκπομπών άνθρακα, δήλωσε εδώ την Πέμπτη ο Thabang Linus Kholumo, ο Ύπατος Αρμοστής του Βασιλείου του Λεσότο, μιλώντας στο πλαίσιο της Boiler Expo 2023.

Μιλώντας στο Ινδικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Kholumo είπε: «Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος, γιατί η Ινδία προωθεί τη δική της τεχνολογία και τους δικούς της ανθρώπους. Το σύνθημα «Make in India» και «Make for the World» προωθείται ιδιαίτερα. Η συμβολή της Ινδίας στη μείωση της μόλυνσης του περιβάλλοντος για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα είναι πολύ υψηλή και εκτιμάται ιδιαίτερα. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να συμβάλω στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα στον κόσμο».

«Στη χώρα μας (Λεσότο), έχουμε πολύ λιγότερες εκπομπές άνθρακα. Όμως, για τον κόσμο, αυτές οι τεχνολογίες εκτιμώνται ιδιαίτερα, γιατί θα σώσουν το περιβάλλον μας», πρόσθεσε.

Είπε επίσης ότι είναι εντυπωσιασμένος από τον ινδική δημοκρατία και τη διακυβέρνηση του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι.

«Όσον αφορά τη δημοκρατία στην Ινδία, νομίζω ότι είμαι εξίσου εντυπωσιασμένος, γιατί οι άνθρωποι εδώ έχουν την ελευθερία να κάνουν ό,τι τους αρέσει, αυτό που ξέρουν και η κυβέρνηση το προωθεί πραγματικά. Η κυβέρνηση τα εκθέτει για να τα δει ο κόσμος», είπε.

Σχετικά με τον Πρωθυπουργό Narendra Modi, ο Kholumo είπε: «Αυτός (ο πρωθυπουργός Modi) είναι ο πρωθυπουργός του κόσμου. Σε όλους αρέσει. Μου αρέσει το στυλ διακυβέρνησής του. Προωθεί την Ινδία. Και η Ινδία θα γίνει μια υπερδύναμη πολύ σύντομα. Η οικονομία της μεγαλώνει, οι άνθρωποι της μεγαλώνουν και η δόξα πάει στον Πρωθυπουργό».

Η Kanhaiya Lal Ganju, το επίτιμο προξενείο της Ένωσης των Κομόρων, εξέφρασε επίσης αισιοδοξία για την εκδήλωση και είπε ότι θα βοηθήσει στη διάδοση των νέων τεχνολογιών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αφρικής.

«Είναι μεγάλο προνόμιο για μένα που ήρθα σε αυτή την έκθεση μετά από πρόσκληση του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εμπορίου και Τεχνολογίας της Ινδίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι οι εταιρείες που συμμετείχαν εδώ είναι ηλικίας 90 ετών, 100 ετών και αυτό είναι πολύ εκπληκτικό. Και όλες αυτές οι εταιρείες που είναι εδώ, εκθέτουν τα προϊόντα τους, κάνουν καινοτομία», είπε.

«Όταν έχουν μια έκθεση, αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της βιομηχανίας και πολλά άλλα πράγματα. Και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η τεχνολογία μπορεί να μεταφερθεί στην Αφρική, επειδή η Αφρική χρειάζεται τέτοιου είδους τεχνολογίες. Η Αφρική είναι μια αναπτυσσόμενη περιοχή σε αυτό το μέρος του κόσμου. Επομένως, θα περάσουμε αυτές τις πληροφορίες στις χώρες μας τις οποίες εκπροσωπώ ή εκπροσωπούμε όλοι. Και μου είπαν ότι μια εταιρεία έχει ήδη ιδρύσει ένα εργοστάσιο στη Μογγολία. Ομοίως, μπορούν να το κάνουν και στην Αφρική», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags