Facebook Pixel Ομολογία πίστης! Εκτέλεσαν Χριστιανή στο Πακιστάν επειδή αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ
Life
| 2023-07-05 22:07:00

Ομολογία πίστης! Εκτέλεσαν Χριστιανή στο Πακιστάν επειδή αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ

Sportdog Team
Ομολογία πίστης! Εκτέλεσαν Χριστιανή στο Πακιστάν επειδή αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ

Η Shazia Bibi βιάστηκε και δολοφονήθηκε στις 6 Ιουνίου στη Λαχόρη, αλλά τα νέα αναφέρθηκαν μόλις την 1η Ιουλίου. Η αστυνομία είπε ότι η δολοφονία «δεν ήταν θρησκευτική». Οι Αγγλικανοί Επίσκοποι διαφωνούν.

Στις 6 Ιουνίου, μια χριστιανή με το όνομα Shazia Bibi, η οποία εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο Επιστημών Διοίκησης της Λαχώρης (LUMS), εξαφανίστηκε στη και αργότερα βρέθηκε νεκρή. Η είδηση ​​αναφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις την 1η Ιουλίου, αφού η αστυνομία είχε συλλάβει έναν ύποπτο.

Η αστυνομία του Παντζάμπ του Πακιστάν εξέδωσε ανακοίνωση όπου κατηγόρησε το θύμα. Υποστήριξε ότι η γυναίκα, χήρα, είχε ξεκινήσει σχέση με τον κατηγορούμενο και προσπάθησε να τον εκβιάσει, μέχρι που τη σκότωσε.

Tweet της αστυνομίας του Παντζάμπ, 1 Ιουλίου.
Tweet της αστυνομίας του Παντζάμπ, 1 Ιουλίου.

Η αστυνομία του Παντζάμπ δήλωσε ότι, «Το να δίνουμε θρησκευτικό χρώμα στα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία είναι ακατάλληλο και εντελώς αντίθετο με τα γεγονότα. Περαιτέρω έρευνα συνεχίζεται, η υπόθεση θα συγκεντρωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της δικαιοσύνης και του νόμου και οι ένοχοι θα τιμωρηθούν».

Tweet του Επισκόπου Μάρσαλ, 1 Ιουλίου.
Tweet του Επισκόπου Μάρσαλ, 1 Ιουλίου.

Ωστόσο, η Αγγλικανική κοινότητα, στην οποία ανήκε η Shazia Bibi, έκανε τη δική της έρευνα και δήλωσε ξεκάθαρα ότι η αστυνομία λέει ψέματα. Ο Επίσκοπος Azad Marshall, ο συντονιστής επίσκοπος της Εκκλησίας του Πακιστάν (Αγγλικανική), δήλωσε ότι «η Shazia Bibi απήχθη, συλλήφθηκε, δολοφονήθηκε και το σώμα της ρίχτηκε με οξύ από τέσσερις μουσουλμάνους άντρες στις 6 Ιουνίου, αφού απέρριψε επανειλημμένα απόπειρες να προσηλυτιστεί αναγκαστικά και παντρευτείτε τον κύριο κατηγορούμενο».

ΠΗΓΗ: bitterwinter.org

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags