Facebook Pixel Πακιστάν: Δολοφονήθηκε μητέρα τριών παιδιών επειδή ήταν Χριστιανή
Life
| 2023-07-07 11:45:00

Σοκ στο Πακιστάν! Δολοφονήθηκε μητέρα τριών παιδιών επειδή ήταν Χριστιανή

Sportdog Team
Σοκ στο Πακιστάν! Δολοφονήθηκε μητέρα τριών παιδιών επειδή ήταν Χριστιανή

Της έκαψαν το πρόσωπο με οξύ και οι αρχές προσπάθησαν να συγκαλύψουν την επίθεση ως ατύχημα.

H Χριστιανή μητέρα τριών παιδιών και υπάλληλος του Πανεπιστημίου Lahore University of Management Sciences (LUMS) δολοφονήθηκε από μια ομάδα με επικεφαλής τον Mani Gujjar στην πόλη Mir της Λαχόρης, με έδρα το Πακιστάν, όπως ανέφερε το voicepk.net . Υποτίθεται ότι δολοφονήθηκε επειδή αρνήθηκε να ασπαστεί το Ισλάμ.

Οι δράστες της επιτέθηκαν βίαια, της έριξαν οξύ στο πρόσωπό της και οι αρχές προσπάθησαν να το καλύψουν ως ατύχημα. Το Voicepk.net είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα μέσων ενημέρωσης του Πακιστάν αφιερωμένη στην έρευνα, την αναφορά και τη μετάδοση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των νομικών ζητημάτων που συμβαίνουν στη χώρα.

Εν τω μεταξύ, σε ένα οδυνηρό περιστατικό στο Φαϊσαλαμπάντ του Παντζάμπ, ένα ανήλικο κορίτσι φέρεται να απήχθη, να ασπάστηκε βίαια το Ισλάμ και στη συνέχεια να παντρεύτηκε τον απαγωγέα της. Η κατάσταση εξακολουθεί να εκτυλίσσεται και περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να προκύψουν καθώς προχωρά η έρευνα.

Σε ένα άλλο περιστατικό στο Chagai, ένα κορίτσι φέρεται να καταδικάστηκε σε θάνατο με την κατηγορία ότι είχε παράνομη σχέση. Όπως αναφέρει το Voicepk.net απαιτείται δράση για την αντιμετώπιση αυτής της αδικίας και τη διασφάλιση της απονομής δικαιοσύνης.

Τα Μέσα Ενημέρωσης ανέφεραν ότι το έγκλημα αυξάνεται στο Πακιστάν καθώς αγωνίζεται να ξεπεράσει την οικονομική του κρίση. Οι πολίτες της χώρας δεν είναι σε θέση να φροντίσουν για καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης και η πείνα αυξάνεται μεταξύ των ανθρώπων. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης του Πακιστάν, η πείνα αυξάνεται μεταξύ των ανθρώπων αντί για καλή τυπική σκέψη και οι άνθρωποι υποφέρουν από απελπισία λόγω της μη διαθεσιμότητας τροφίμων.

Η νέα γενιά, που αποτελείται από αγόρια και κορίτσια, γίνεται τοξικομανής λόγω απογοήτευσης και δυστυχίας στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Στο Πακιστάν, 1200 αγόρια και κορίτσια εθίζονται στο κάπνισμα κάθε μέρα, και κάθε χρόνο, περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι, πεθαίνουν στη χώρα λόγω αυτής της αμέλειας. Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι εισάγονται καθημερινά σε νοσοκομεία, υπογράμμισαν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης του Πακιστάν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags